2011. november 16., szerda

Hírek és vélemények

Idén július 2-án emelkedő fizetést és biztonságos időskort ígért Orbán Viktor miniszterelnök a Rendőrtiszti Főiskola tisztavatási ünnepségén a végzősöknek, akiktől cserébe világszínvonalú teljesítményt kért – most meg se emelkedés, se biztonság, marad a világszínvonal?

Pokorni: elvesztegetett év volt a 2010-11-es az oktatásban – csak abban?
Pokorni, az oktatási bizottság fideszes elnöke: «hogyne lennének megszorítások»; és bírálta a parlamentben az új köznevelési törvényt – aztán jól meggondoltad te, hogy mit beszélsz ?

A fideszes Kara Ákos az új Munka törvénykönyvét dicséri, mondván, számos családbaráti elem van benne, s a munkavállalókat kellően védi – azért leginkább családbarát, mert könnyebben felmondhatnak a munkavállalóknak, a többletmunkát is szabadidővel fizetik meg, így a szülők többet lehetnek a gyerekekkel!

Magyarországon esett a leginkább a munkanélküliség – az elefánt fél kilót fogyott.

A második kerületi időközi választás eredménye a most vasárnapi 39,01 százalékos részvétel kifejezetten magasnak számít – a hangyához képest az egér óriási; szokjunk hozzá, hogy egyharmad kifli már sok?

73 milliárdos megtakarítással, 633 iskola bezárásával, több mint tízezer tanár elbocsátásával számol a köznevelési törvény titkos melléklete (a Hoffmann Rózsa által fémjelzett köznevelési terv – nem nyilvános – háttérszámításai szerint) – viszont 2013-tól "drámai módon emelkednek" majd a béreik - mind a 12 pedagógusnak!

MNB: 82 százalékra nőtt az államadósság – csak a pofájuk járt…

'Viktor! Ne nyúlj hozzá, mert baj lesz!' – rádesik az a sok szobor!

Elfogatóparancs a hágai törvényszék volt szóvivője ellen – néha a hóhért is akasztják…

Orbán állítólag lemond, ha visszatér az IMF – nem lehetne, hogy együtt és menekülve menjenek?

Kitart hazugsága mellett a kormány? – "Az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet /Tvr./ 9. cikkelyének 2. szakasza alapján az IMF Magyarországon 1982. óta korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében).
A Tvr. 9. cikkely 3. szakasza mentesíti az IMF-et hazánkban mindenféle bírói és hatósági eljárás alól Magyarország területén, magyar bíróság az IMF semmiféle ügyletébe nem avatkozhat bele. Sőt, még az IMF megvásárolt tulajdonait bérlőkkel szemben is teljes ez a jogvédelem, az IMF viszont bárkivel szemben kezdeményezhet bírósági eljárást Magyarországon /„DEMOKRÁCIA”/. A Tvr. 5. szakasza alapján az IMF irattárai teljes mértékben sérthetetlenek és az IMF semmiféle adatszolgáltatásra nem kötelezhető semmiféle hivatal részére Magyarországon. A Tvr. 6. szakasza alapján az IMF minden vagyona és követelése mentes bármily nemű korlátozástól, rendszabályok, ellenőrzések és bármilyen természetű moratórium alól hazánkban. A Tvr. 8. szakasza alapján az IMF valamennyi kormányzója, ügyvezetője, helyettesei, bizottsági tagjai, képviselői, tanácsadói, tisztségviselői és valamennyi alkalmazottja is mentesül mindenféle jogi eljárás alól Magyarországon kivéve, ha arról az IMF önként le nem mond. A Tvr. 9. szakasza alapján az IMF valamennyi vagyona, jövedelmei, követelései és ügyletei teljes mértékben adómentességet, vámmentességet és illetékmentességet élveznek Magyarországon.

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=98200006.TVR"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.