2009. november 10., kedd

Ózdon felbolydult a város!

Az alábbi cikket szerettem volna feltenni az Indy.médiára, azonban minden alkalommal eltűnt róla. Vajon szerkesztőségi érdekből (cenzúra)?

Ami eddig nyilvánvaló volt - de sehogy sem akart az MSZP tudomást szerezni róla -, most már nem tudták tovább takargatni a polgármester gaztetteit és hazugságait.

Lesz-e ezek után olyan megbízható szervezet, amely fel meri vállalni az ügy alapos kivizsgálását, és ad-e magyarázatot számos olyan kérdésre, amely az embereket Ózdon évek óta foglalkoztatja?

1./ Eddig nem figyelt fel senki arra, hogy a polgármester hány házat vásárolt és épített az elmúlt 10 évben? És nem tűnt fel az sem, hogy a gyerekei milyen feltűnően gyarapodnak?

2./ Arányban van-e lányának és a fiának vásárolt házak értéke a jövedelmükkel?

Azt például nem is lehet tudni, hogy a fia miből él ilyen feltűnően jó körülmények között!

3./ A lánya ügyész, a veje nyomozó (mindkettő bizalmi állás). Hogyan fér össze beosztásukkal az tény, hogy "apuka" évekig érettségit hazudott?

A városban csak 10%-os polgármesternek nevezik (t.i. minden beruházásból, telekeladásból, vagy bármilyen üzleti tevékenységből legalább ennyit kért és kapott); az emberek nem együgyűek, pontosan tudnak következtetni a hazugságokból és a korrupt magatartásból, hogy ezekkel a család tökéletesen tisztában volt mindvégig. Nem bűnrészesség ez?

Ügyész és nyomozó nem vétkes ezeknek a bűnöknek az elhallgatásában?

A lakosságtól nem várható el, hogy bizalommal forduljanak az ilyen pozícióban lévőkhöz!

4./ Azzal, hogy a polg.mest. hirtelen "nagyon beteg lett": elbújhat a felelősség elől?

Az egyszerű ember néhány hét betegállomány után munkanélkülivé válik.

A vétkes miért menekülhet el a felelősségre vonás elől; és már most tudja, hogy hosszan tartó beteg lesz, ami után nyugdíjba vonul - mint aki jól végezte dolgát! Ordító igazságtalanság!!!

5./ Meg kell nézni az alpolgármester újonnan épített házát!

Ezzel az emberrel akarják tetézni a hibákat? Nem volt elég a polg. mester harácsolása, ugyanolyan korrupt vezetőt ültetnek a helyére?

6./ És nem utolsósorban: ki hiszi azt el (néhány önkényesen hozott döntéstől eltekintve!), hogy a polg. mester egyedül intézte üzelmeit?

A város meglopott lakosai türelmetlenül várják, hogy azon vezetők, akik aláírásukkal a beruházásokat és megbízásokat igazolták több, mint 10 éve - ezzel a becsületes emberek zsebéből 100 milliókat vettek ki -, azok is kövessék a polgármestert és üljenek ott a vádlottak padján!

Mert addig itt nyugalom nem lesz, amíg egy korrupt vezető is a székében marad!!!!!!!!!

1 megjegyzés:

  1. Az ilyen bürokraták, akik a társadalmi tulajdont elprivatizálták, a gazdaságot tönkretették, átjátszották a tőke kezére, az országot kiszolgáltatták az EU-nak, IMF-nek, Világbanknak, és még ezen felül is hazudnak, fosztogatnak, hogy’ a fenébe maradhatnak ennyi éven át a posztjukon? Itt az ideje, hogy a politikai elit helyett végre magunk vegyük kezünkbe a dolgokat!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.