2010. december 13., hétfő

Világkonferencia a háború és kizsákmányolás ellen

(Algír, 27-29 novembre 2010.nov.27.-29.)



2010.nov. 27, 28 és 29-án Algírban 52 országból származó aktivista világkonferenciát tartott, hogy kicseréljék tapasztalataikat és együtt megkíséreljék azok akadályok elhárítását, melyekkel mindnyájan szembe kell nézzünk a világon. A fiatalok, közöttük az AJR (Fiatalok a forradalomért), is elhatározták, hogy koordinálják tevékenységüket. A Fiatalok nemzetközi lapját fogják kéthavonta publikálni és rövid felhívást is tettek..


A konferencia fiataljainak felhívása:

17 országból érkeztűnk a Dolgozók és Népek Nemzetközi Egyetértése, az Algériai Dolgozók Pártja és az UGTA szakszervezeti tömörülés kezdeményezésére tartott Nyílt világkonferenciára.
A konferencia felhívását aláírtuk. Az egész világon az ifjúságot közvetlenül érinti a háború és a kizsákmányolás.
Asszisztálnunk kell oktatási rendszereink tönkretételéhez, az általánossá váló ideiglenes munkavégzéshez, a munkanélküliséghez, a rendőri megtorláshoz és néha még a katonai megszálláshoz is.
Különböző formákban az egész világ ifjúsága találkozik ezekkel a gondokkal. Mindegyikünk saját országában a dolgozókkal a dolgozókkal vállvetve küzd a jövőjéért, az ahhoz való jogért.
Nemzetközi lapot kívánunk indítani, amelyben tapasztalatainkat ki akarjuk cserélni és magunkat világszinten koordinálni. Minden fiatalnak javasoljuk, hogy csatlakozzon hozzánk..

Jelenlévő fiatalok: Németország, USA, Románia, Szlovákia, Svájc, Algéria, Marokkó, Brazilia, Azánia (Dél-Afrika), Haiti, Franciaország, Pakisztán, Burundi, Benin, Afganisztán, Magyarország, Palesztina.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.