2016. február 24., szerda

Szenzàcióóóó!

(a Délkeletnyugati Középmédium jelenti)



Letett a kormány a kvótaszavazásról, miután analizálta a face-n megjelent kommenteket! Megállapította, hogy  a «zemberek többsége» inkább azt szeretné, ha a hajléktalanok, a nincstelenek, a beteg gyerekek, az öregek segítése elsőbbséget élvezne a migránsok előtt. Igy a kormány természetesen úgy döntött, hogy enged a kérésnek. 
Minden munkanélküli befogadhat magához egy-egy hajléktalant, közmunkásoknak egyenesen kötelező lesz. Ezen felül különleges, a «hajléktalan-», «beteg gyerek-», «öreg-», stb adó bevezetéséről is döntött. A kormány nem zárja ki, hogy ezt az adót felemeli azok esetében, akik különösen erősen követelőznek. 
«A kormány válaszol a nép egyre hangosabb kérésére, a kormány hallgat az állampolgárokra», tette hozzá a belügyminiszter. 
A miniszterelnök viszont személyesen érvelt a kvótarendszer ellen, hogy ne kelljen azt az 1200 szíriai, afganisztáni, koszovói menekültet befogadtunk. Mint mondotta, a Szíria bombázában és Afganisztán ill. Koszovó megszállásában való magyar részvételre minden megtakarításunkat kiadta, a menekültekre szánt EU-s pénzeket pedig a pengés kerítésre. Nyomában hasonlóan nyilatkozott a francia, belga kormány, s csatlakoztak a visegrádi négyek, a mediterrán hatok, az északi hetek, valamint a maradék nyolcak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.