2016. augusztus 24., szerda

Netkommentekből



Nem kell félnünk, legalábbis nem a muzulmánoktól (1 milliárd 600 ezer muzulmán van a világon. Legtöbbjük olyan, mint mi. A szörnyűségeket nihilisták követik el, semmilyen rend, még a Korán sem érvényes rájuk). 

Tartani a saját kormányunktól kell, amely katonailag is támogatja a közel-keleti, koszovoi, afganisztáni (stb) borzalmak folytatását (a mi pénzünkből persze...). Amely tönkreszi oktatásunkat, egészségügyünket, egszisztenciánkat veszélyezteti. S eközben megpróbál egymás ellen fordítani bevándorlót és "őslakost" (aki felmenői között bizonyosan volt bevándorló is). 

Az emberek félelme igazából saját jövőjük bizonytalanságából ered: "mi lesz holnap?". Keresik az okokat. Ha tálcán kínálják nekik a megoldást: a migránsok azok, a zsidok, a cigányok vagy akár a biciklisták, hát kényelmes elfogadniuk és nem az igazság utàn kutatni. Pedig az ok: a magántulajdon, a kizsákmányolás... mely egyformán csap le minden népre, kire bombázások formájában, kire a bombázások finanszirozása problémájában, kire alacsony jövedelem, létbizonytalanság formájában...

Azt beszélik, a menekültek illegálisan jönnek. Hogyan tudnának legálisan jönni, ha csak napi 15 főnek engedik? Azt mondják, szíreknek adják ki magukat, holott nem is azok? De ha nem szirek, visszatoloncolják őket... Azt mondják, nem is családok jönnek, hanem csak annak deklarálják magukat, de az egyedülállók közül csak naponta egyet engednek regisztrálni. 


«Magyarország száz százalékig megvédi határait, akkor is, ha Ankara beváltja fenyegetését, és migránsok tömegeit indítja el az Európai Unióba» – hangsúlyozta Orbán Viktor magyar miniszterelnök.
Hogyan? Fegyverrel, gyilkolászva? A magyar rendőrök eddig még nem öltek meg senkit... talán erre akarják őket kényszeríteni? 





Ki a munkavállaló ellensége? Egy másik nép fia, vagy saját uralkodó osztálya?




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.