2017. június 23., péntek

Nyugdíjazás 50 éves korban havi 9.000 euróval



Az Európai Unió funkcionáriusai számára ...

(Mireille MARZARO)


Szinte normális, hogy számunkra már nem marad semmi.

Ki vette már észre, hogy politikusaink mint az őrültek, tülekednek be az EU-ba? Na, vajon miért?



La retraite à 50 ans avec 9.000 euros par mois pour les fonctionnaires de l'UE a été approuvée !!!.....

2013-ban 340 európai tisztviselő ment előrehozott nyugdíjba 50 éves korában havi 9 ezer eurós nyugdíjjal. Avégett, hogy a később belépett országok (Lengyelo., Málta, stb.) tisztviselőit is fogadni lehessen, a régebbiek (Franciao., Belgium, stb.) ezt a lehetőséget kapták.


Ki fizeti és miért ?

Te meg én, akik egy nyomorúságos nyugdíjért egy egész életen àt dolgoztunk, nem kapunk ajándékot, de akik a törvényt csinálják, azok igen. Mintha kissé túl széles lenne a szakadék a földi halandók és az "olimposzi istenek" között...

Az EU technokratái

- Giovanni Buttarelli, az "adatvédelmi ellenőr helyettes" posztját 1 év 11 hónapig töltötte be, csak ez alapján kap havi 1 515 €-t, azaz annyit, mint egy francia vagy belga dolgozó a magánszektorban töltött 40 év után.

- Kollegájának, Peter Hustinxnak, 10 EU-s év után már közel havi 9 000 euró jár.

- Roger Grass, az Európai Bíróságtól ment nyugdíjba, havi 12.500 €-val.

- Pernilla Lindh, az elsőfokú bíróságtól havi 12.900 €-val.

- Ruiz-Jarabo Colomer, ügyész, havonta 14.000 €-val.

Lehet tallózni is:
http://www.sauvegarde-retraites.org/docs/Retraite_Hauts_fonctionnaires_europeens_Annexe_3_Etude_27.pdf

Ezen a listán találjuk Jacques Barrot -t ( 73 éves) havi 4.728,60 €-t kap közlekedési biztosi 5 évéért (emellett még 5 magas rangú tisztséget töltött be korábban Franciaországban).

Nem elég azonban a magas összeg, hanem csak 15 és fél év kell a teljes nyugdíjhoz... és még ők követelik, hogy számunkra tolják ki a nyugdíj korhatárt, emeljék 67, 70 évre!

Mégis mi ez? Eredetileg csak az Európai Bizottság tagjai élvezhették a privilégiumokat, aztán ez fokozatosan kiszélesedett más tisztségviselőkre, egy egész hadseregre. A hab a tortán, hogy még csak nem is kell nyugdíjjárulékot fizetniük! Mindent az adófizetők állnak, akik számára állandóan költségvetési ortodox leckéket írnak elő, holott ők vannak nyakig a lekvárban!

Tiszta provokáció, és szó sem lehet arról, hogy tűrjük ezt a játékot, a teljes büntetlenséget a mi költségünkre. Hiszen ezek tolvajok...

http://lucien-pons.over-blog.com/article-vive-l-europe-des-voleurs-scandale-la-retraite-a-50-ans-avec-9-000-euros-par-mois-pour-les-fonctionn-115624659.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.