2019. augusztus 31., szombat

Néhány gondolat a magyar cigányokról, a magyar magyaroknak!



Dr. Horváth Ferenc a becsületes nevem. Fajtám szerint cigány vagyok, emberként, polgárként magyar! Az én szívem ugyanúgy nagyokat dobbant egy-egy szónok szavaira ma, mint azoknak, akik ott voltak Áder rezidenciája előtt. Egyetértettem velük!
Egyetértettem úgy az MTA tudósával, mint a szakszervezetek, a pártok, a civilek, a pedagógusok, az egészségügyisek, és az egyéb meghurcolt társadalmi rétegek képviselőivel, akik vázolták a tömegnek, hogy hogyan tette őket tönkre külön-külön ez az állam, ez a kormány.
Mert nem volt egységes fellépés a hatalmon lévő, agresszív diktatúraépítőkkel szemben, így egyenként le is vadászták a különböző társadalmi rétegeket, maguknak.
Mindenki azt hitte, hogy ő majd kimaradhat.
Ne feledje el senki, hogy durván 3,5 millió magyar polgár nyomorán lehetett ezt a rendszert kiépíteni, és sok lesz az olyan ellenség, akik a munka nélkül megszerzett ingyenluxust nem szívesen fogják feladni, hisz pont nekik kell a magyar ember rabszolgának, pontosabban: magyarnak kell a magyar rabszolga!
A közvetítés során olvastam néhány cigány nevű troll hozzászólását, akiknek valószínűleg az a munkája, hogy még ebben a helyzetben is, a cigányok ellen hangolja azokat, akik a politikai változást, a demokrácia helyreállítását tűzték ki célul!
Honfitársaink!
Ne üljetek fel a provokációnak!
A magyar társadalom roma származású népessége rettenetes állapotban van! Sajnos mi a diktatúrából is duplán kaptunk eddig, mert TI képesek voltatok egy igen gyenge népcsoportot okaként kezelni a titeket ért bajoknak, melyeket a saját képviselőitek okoztak nektek!
Az én népem a kiszolgáltatott gyermek létállapotában van, a különböző kormányok "ridegtartása" miatt.
Soha nem voltak valós politikai képviselőink. Farkas Flóriánt Horn Gyula óta használják a különböző kormányok éppen a cigányok ellen sameszként, bűntársként egy népcsoport igában tartására, a nekik szánt felzárkóztatási alapok lenyúlásához.
Tudjátok meg, hogy a roma értelmiség (mert olyan is van), átlátja és sajnálja, hogy a mi népünk ebben a diktatúrában erősen a túlélés felé halad, amikor is semmi sem számít csak az, hogy holnap legyen mit enni, és ne fagyjanak meg a gyerekek!
Nem túlzás az amit állítok, a gyakorlatban látom, hogy a túlélés kényszere, hogy rontja meg az erkölcsöt, hogy pusztítja a jellemet!
De elég magatok között szétnéznetek és láthatjátok mennyire lett a magyar, magyarnak is farkasa!
Mi, cigányok, nem vagyunk képesek változtatni egy rablókapitalista elit harácsolásán, hatalmának, - de inkább uralmának - minden eszközzel való megtartásán.
Ti magatok is látjátok, hogy a közigazgatás már behódolt, mindenki fogja az íróasztalát és reménykedik abban, hogy nem ő lesz a következő munkanélküli, nem ő lesz a következő, akit fizetésképtelenség miatt kilakoltatnak, nem ő lesz az első olyan hajléktalan, akinek a gyereke az utcáról jár be az egyetemre, vagy éppen nem ő lesz az a hajléktalan, aki valaha tudós volt, egyetemi tanár avagy nem ő lesz az a nyugdíjas, vagy közmunkás, akit utolér a végrehajtó és egy életen át a fele járandóságát törvényes uzsorásoknak fizeti, hacsak nem inkasszózzák meg néhányszor, és akkor éhhalált hal, segítség nélkül! Folytathatnám a sort a betegekkel, a fogyatékosokkal, akiket hónapok alatt lezúz ez a rendszer és nincs segítség, út vezet a pokolba.
December 12-én a mérleg átbillent. Többmillióan jöttek rá, hogy már nincs hova hátrálni, családjuk, létük biztonsága van veszélyben. Amit elértek, amiért eddig szenvedtek füsként szállhat el napok alatt.
Ezen már a cigányok túl vannak! Méltóságukat régen bedarálta a többségi államvezetés. Sőt! Lehet, hogy ennek része voltál te is kedves olvasó, mert csak az okozatot láttad (amit fentebb vázoltam) és nem az okot!
Ha titeket sújt a saját fajtátok politikai- és anyagi gátlástalansága, akkor ugye el tudjátok képzelni a cigányok külső nyomorát!
Én meg hozzáteszem, hogy a belső elnyomás sokkal nagyobb! Ha nektek oligarcháitok vannak, nekünk uzsorásaink, ha nektek dílereitek vannak nekünk ezernyi drogosunk, akikkel nem tudunk mit kezdeni, mint ahogy ti sem tudtok mit kezdeni a drogosaitokkal. Ha titeket sújt az erkölcstelenség, akkor minket sújt mégjobban, mert nekünk aztán végképp nincsenek anyagi megtakarításaink, gazdag örökhagyóink, földtulajdonos testvéreink, ect-ect.
Azért írom ezt le, hogy megértsétek Ti, nem cigányok: Nekünk duplán fontos, hogy Ti megfelelő biztonságban és demokratikus keretek között éljetek, hisz jól tudjuk, csak utána jöhetünk, mi!
Ha a TI lelketekben megszűnik a félelem, a miénkben is meg fog szűnni!
Ha TI nem rézbőrű migránsként néztek le ránk, ránk akik már magyarul álmodunk évszázadok óta, szolidárisak leszünk veletek, akik a jövő biztonságáért tüntettek, ma még nélkülünk!
(Kivéve néhány jó mozgalmárunkat, akik kötelességüknek érezték a részvételt.)
Nélkülünk, akiknek semmink sincs és mindig joggal kell tartanunk attól, hogy néhány bajtársotok esetleg elkezd megalázóan "cigányozni'" egy "kicsit", miközben mi legalább úgy áhítjuk a szebb és boldogabb jövőt, mint TI!
A jelenlegi politikai helyzetben nincs jobb szó az összetartásra, mint az, hogy SZOLIDARITÁS, és mi szolidárisak vagyunk veletek, hisz mi is elnyomottak vagyunk!
Számítsatok ránk emberként, magyar polgárként és a magyar-cigány megbékélés felvirágoztatja ezt az országot!
Együtt, sikerülhet!
Barátsággal felétek:
Dr. Horváth Ferenc
2018.12.21.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.