2010. január 28., csütörtök

BANKI KÁROSULTAK ÉRDEKÉBEN!

FELHÍVÁS!

FONTOS!

A múlt év második felében rengeteg ember került abba a helyzetbe, hogy nem tudta fizetni a banki törlesztőrészleteit, vagy nehéz anyagi helyzetének köszönhetően a közüzemi számláit, így árverés alá vonták az ingatlanjaikat. Ezen esetek jövőbeni elkerülése végett, illetve az Ő érdekükben alakult az Otthon- és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége, akik első körben perbe fogtak több mint 30 bankot, illetve pénzintézetet. A per alapja az, hogy a válságra hivatkozva a pénzintézetek egyoldalúan módosították a szerződéseket, megemelték a törlesztőrészleteket. Sajnos a médiák erről keveset beszélnek, így nem tudják az emberek, hogy van lehetőség, van kiút a sanyargatott helyzetből.

A múlt évben több mint 15.000 családot lakoltattak ki. Az otthon nélkül maradt családoktól, akik nem találtak megfelelő lakhatási lehetőséget, gyerekeiket állami gondozásba vették. Több mint 600.000 végrehajtási ügy van folyamatban.

Arra kérlek, ha Te, vagy a környezetedben élők között tudsz olyanról, aki hasonló helyzetben van, akkor informáld, küldd ezt tovább mindenkinek, hogy ne csüggedjen! Csatlakozzon ehhez a kezdeményezéshez! Írja meg problémáját, keressen minket, hogy segíteni tudjunk!

Nagyon sokszor bebizonyosodott már, hogy akár jogtalanul, bírósági végzés nélkül is lakoltatnak ki embereket.

Most kell cselekednünk, mert hamar itt van a március, és akkor lejár a kilakoltatási moratórium. Újra elkezdik a végrehajtásokat, és utcára tesznek családokat, gyermekeket, időseket.

Részleteket olvashat itt: http://munkaspart.hu/archivum/bankiper.htm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.