2015. július 26., vasárnap

“Nagyot durrant Orbán“





Nagyot durrant Orbán a 26. Bálványosi Szabadegyetem és Nyári Tábor szombati rendezvényén: azt szeretnék, ha Európa az európaiaké maradnak - jelentette ki a kormányfő. KI INNEN MINDEN  NÉPVÁNDORLÁSI FOLYAMAT KÖVETKEZTÉBEN ÉRKEZETT HORDÁVAL?

Értékelése szerint az igazán komoly fenyegetés nem a háborús övezetekből érkezik, hanem Afrika mélységeiből. AHONNAN A LEGTÖBBEN MENEKÜLNEK, AFGANISZTÁNBAN, SZÍRIÁBAN NINCS HÁBORÚ, KOSZOVÓT NEM SZÁLLTÁK MEG, OTT MAGYAR KATONÁINK SEGÍTSÉGÉVEL A BÉKÉT BIZTOSÍTJUK!

A magyarok döntöttek, nem akarnak törvénytelen bevándorlókat és nem osztoznak a európai baloldal szellemi ámokfutásában - mondta a miniszterelnök. Orbán ismertette a nemzeti konzultáció eredményeit. A MAGYAROK AZT AKARJÁK, HOGY AZ UNIÓ MENEKÜLTÜGYI ALAPJAIT A HAZÁJUKBAN FÖLDÖNFUTÓVÁ LETT MAGYAR CSALÁDOK, GYERMEKEK KAPJÁK.

A magyar emberek háromnegyede gondolja úgy, hogy az illegális bevándorlók veszélyeztetik a magyarok munkahelyeit és megélhetését. OBAMA ELVETTE EGY VALÓDI AMERIKAI ELNÖK MUNKAHELYÉT, A SPANYOL VALLS EGY FRANCIA MINISZTERELNÖKÉT, AZ OLASZ DI RUPO EGY BELGÁÉT! MEGÉLHETÉST A MAGYAR MINISZTERELNÖKNEK!

Az európai baloldal a bevándorlásban nem veszélyforrást, hanem lehetőséget lát - jelentette ki Orbán Viktor. A baloldal úgy tekinti, hogy a bevándorlás eszkalálódása végletesen meggyengítheti, sőt felszámolhatja a nemzeti kereteket, és ezzel a baloldal történelmi távú célja is teljesül. A KVÓTA SZERINTI EZER BEFOGADANDÓ MENEKÜLT FELSZÁMOLHATJA A MAGYAR NEMZETI KERETEKET, A 2528 VÁSÁROLT TELEPEDÉSI KÖTVÉNYES KÜLFÖLDI VISZONT A KORMÁNYKÖRÖK OFFSHORE CÉGEI RÉVÉN ERŐSÍTI A KAJMÁN SZIGETEKI, SZINGAPÚRI, LICHTENSTEINI KAPCSOLATOKAT!

"... a magyar baloldal ... ezek az emberek, ezek a politikusok egész egyszerűen nem szeretik a magyarokat" - állapította meg a Orbán Viktor. Hozzátette: ha 2014-ben a baloldal alakított volna kormányt Magyarországon, akkor "egy-két év alatt nem ismernénk rá a hazánkra, olyanok lennénk, mint egy menekülttábor". MERT, HOGY KI A MAGYAR, AZT ÉN MONDOM MEG MINT GOEBBELS ...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.