2019. október 4., péntek

Roma önkormányzat

Jézus!
Az a kampánydal! 

Értsük meg!
A roma önkormányzatiság fából vaskarika! Nulla! Semmi! Nem rendelkezhet egyetlen cigány felett sem!

Valójában egy kultúrális biz-basz. Jó esetben egy az oktatás-foglalkoztatás körébe mesterségesen betelepített, aljaskodásra, "okosságra" alkalmas plusz kihasználó rendszer.

Sosem tudtatok iskolákat fenntartani, mint más kisebbségek! Sosem küzdöttek egy cigány színházért! A németeknek lehet német óvodájuk, nektek sosem lesz roma óvodátok, mert magatokat jelentenétek fel a szegregáció miatt!
Soha nem fogjátok segíteni az íróinkat, költőinket művészeinket, hogy műveik kiadásra, kiállításra, bemutatásra, terjesztésre kerüljenek, pedig ez lenne a feladatotok, de ti hagyjátok (mert még erre sem vagytok méltó politikusok), hogy néhány civil kormánypárti samesz játszadozzon azokkal a pénzeszközökkel, amiből TI a kultúra felesküdött, botcsinálta, tanulatlan és pénzéhes őrei rendelkezhetnétek!

Valamiféle testület vagytok, de nincsenek híreitek, mert a világon semmi jót és értékeset nem tesztek!
Ti nem küzdötök egy cigányrádióért, nektek nincs egy saját televíziótok, azt sem tudjátok mi a média és a médium között a különbség, csak nyaljátok a nagytestvér politikai tomporát az egyéni jólétetekért cserébe, és ehhez használtok fel egy csomó szerencsétlen és buta cigányt!
Ha nem így lenne, Farkas Flórián emléke is szétfoszlott volna régen, de ti megalkuvó aljas emberek vagytok, sokan köztetek méteres priusszal a zsebében!

Nem foglalkoztok a felsőoktatásba bekerült fiatalokkal sem, mert azt a terepet is átengedtétek külföldi alapítványoknak, az ott dolgozó nyálas, okoskodó cigányoknak! Ti inkább féltek azoktól a cigány fiataloktól, akiket ösztöndíjakkal illene segítenetek! Féltitek a kis féregségeteket!
Küzdeni is csak parancsra és a gyengébbek ellen van bátorságotok vagy a koncért de azért nagyon! Hányinger még nézni is!
Fekete fekélyekként lepitek el a cigányság beteg testét!
Gyilkosok vagytok! A sajátjaitok megölő ellenségei, még ha nem is fogjátok fel, mert az "okosság" nektek fontosabb, mint a gondolkodás!

94' óta szolgáltok egy olyan rendszert, ami tönkre teszi a magyar romákat!...és ezért ti, népetek aljas árulói lemondtok arról, hogy az identitásotok jogán bejuttassatok egy 6 fős frakciót a parlamentbe.
Elvileg meg lehetne csinálni, de veletek, soha!
Ha esély lenne rá, ti akkor is, oda is, a selejtjét küldenétek tekintélyalapon! 

Hányingerem van tőletek!
Szégyelljétek magatokat! A saját hurkotok ellen se vagytok képesek megküzdeni!
Senkit nem képviseltek! Ti, senkit sem!

(H.F. romaaktivista)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.