2010. július 13., kedd

ORDÍTVÁNY!!

RÁD FOGJÁK DUMÁLNI, hogy gyűlöld az embereket, leginkább akik máshogy gondolkodnak mint TE.
RÁD FOGJÁK DUMÁLNI, hogy csak akkor lehetsz ember, ha sikeres akarsz lenni.
RÁD FOGJÁK DUMÁLNI, hogy csak multicégeknél van olcsó és minőségi élelmiszer vagy bármilyen termék.
RÁD FOGJÁK DUMÁLNI, hogy az erőszak megoldás (pláne egyenruhában!).
RÁD FOGJÁK DUMÁLNI, hogy vegyél fel hiteleket, hogy akard és imádd a pénzt, a csillogást.
TELE FOGJÁK DUMÁLNI AZ AGYAD, HOGY JÓ DOLOG, HA CHIPEKET ÜLTETNEK A BŐRÖD ALÁ, AMIVEL ELLENŐRZÉSÜK ALATT TARTHATNÁK AZ ADATAID ÉS A PÉNZTÁRCÁD, NETÁN MEGKÍNOZHATNAK, MEGBETEGÍTHETNEK, VAGY MEGÖLHETNEK VELE.
RÁD FOGJÁK DUMÁLNI, hogy minden média hiteles, mindent el fogsz hinni.
RÁD FOGJÁK DUMÁLNI A BARÁTAID, hogy inkább igyál, cigizz, vagy akár drogozz, minthogy iskolai rendszerben nem található irodalmat olvass, és tájékozódj arról, hogyan lop tőled a hatalom és a gazdag elit, és mit tehetsz ellene. Ezek az elnyomók NEM AKARJÁK AZT, HOGY OLVASOTT EMBER LÉGY.
RÁD FOGJÁK DUMÁLNI, hogy istenekben keresd a megoldást, mert bár szándékosan folyamatos a háború, a kínzás, és az éhínség, oldják csak meg mások, neked legyen lelki békéd.
RÁD FOGJÁK DUMÁLNI, hogy jó az, ha minden ország UNIÓVÁ alakul a Földön, csak éppen akkor akár egyetlen ember kezében lesz a bolygó minden emberélete (és állaté.). A TIÉD is.
TUTIRA RÁD FOGJÁK DUMÁLNI.
HA HAGYOD.
BÁR SZERINTEM MÁR RÁDDUMÁLTÁK, LEGALÁBB AZ EGYIKET, AZTÁN JÖN A TÖBBI, MIND.
Gyűlölj… az a könnyebb! Legyél sikeres… mehetsz vele menőzni! Vásárolj… mi másra vagy jó? Üss… kemény vagy! Vegyél fel hitelt… fizesd halálodig!Ültess be chipet… kurva modern leszel! (Félig gép!) Nézz bulvárt… NEKED találták ki a rajtad gazdagodók ezt is. Szórakozz… gondolkodtál már általános iskolában eleget! Legyél hívő… dobáld a pénzt a perselybe! Legyen UNIÓ… hadd tűnjön el a kultúrád, az emberséged, a jellemed, az önállóságod és a JOGOD BÁRMIHEZ örökre!!
nehagydmagad@citromail.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.