2010. július 20., kedd

VAN MÁS ALTERNATÍVA!

a ZÖLD BALOLDAL VÁLASZTÁSI FELHÍVÁSA




Nehéz időket élünk.
Demokrataként a jobboldal totális nyomulása, baloldaliként a mindennapok egyre nehezülő valósága aggaszt mindannyiunkat. Ilyen helyzetben, amikor törvényi csűrés-csavarással lehetetlenné teszik azt, hogy a közéletbe új arcok kerüljenek, nem könnyű választásra készülni. Főleg nehéz önkormányzati választásra, mivel egyre kevesebben vannak azok a demokraták és baloldaliak, akik bátran fel merik vállalni politikai nézeteiket. Évtizedekkel ezelőtt írta József Attila, mégis aktuális, mint egykoron: "fortélyos félelem igazgat."


Helyzetünket csak nehezíti az a tény, hogy a parlamentben ülő ellenzéki erők nyilvánvalóan képtelenek valódi ellensúlyt képviselni. Főként az elmúlt évtizedben saját magát totálisan leamortizáló Mszp nem tud magához térni. Demokratáknak gyengék, baloldalinak hiteltelenek. Nem építhetjük rájuk és a saját magát kereső, de nem találó Lmp-re a jövőnket. A Zöld Baloldal alternatívát mutat! Kíméletlen ellenfelei, kérlelhetetlen kritikusai vagyunk a jobboldalnak és alternatívája a demokratikus oldal pártjainak. Egyszerre vagyunk zöldek és vörösek, mert ez a két terület elválaszthatatlan egymástól. Egyre több a baj környezetünkben és társadalmunkban. Láthattuk, hogy környezetszennyezésre visszavezethető természeti katasztrófák hazánk szegényeit sújtották legjobban. Egyformán kell nemet mondani embertársaink és a természet kizsákmányolására.


Szeretnénk, ha az előttünk álló kampányban mind több barátunk segítene minket. Ezért létrehozzuk a ZB-aktivista hálózatot. Nem kell párttagnak lenni ahhoz, hogy támogatni lehessen munkánkat! Elegendő egy jelzés a kapcsolatfelvételhez.

Nem megirigyelve Orbán Viktort, mi is együttműködést kezdeményezünk. Közös cselekvésre hívjuk mindazokat, akik elkötelezett baloldali demokrataként vállalják a megmérettetést vagy segíteni tudják munkánkat.


Támogatás, amit biztosítani tudunk, elsősorban elvi támogatás. Feltörekvő, parlamenten kívüli erőként tevékenykedünk. Nem kapunk az adófizetők pénzéből, így nem tudjuk, persze nem is akarjuk elherdálni milliárdos kampányokra a közvagyont. A mi jelöltjeink alulról építkezve próbálják elnyerni a választók bizalmát. Ehhez a munkához keresünk partnereket.


Keressen minket mindenki, aki új, demokratikus balodali lehetőséget keres, mert:



VAN MÁS ALTERNATÍVA!




Kalmár Szilárd
ügyvezető elnök

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.