2015. november 17., kedd

Eric Cantona levele



Eric Cantona levele:
Íme a bajok valódi okozói (Sarkozy, Hollande és Marine) ... Afganisztánban, Irakban, Líbiában, Csádban, Szíriában a halált és a terrort hintettük. A «demokráciát» akartuk rákényszeríteni bombákkal azokra a népekre, akit ezt nem akarták. Azokat az «értékeinket» akartuk exportálni, amelyekben magunk sem hiszünk már. Annyi szenvedést okoztunk, hogy ma mi aratjuk a kovábbi vetést. 
Politikusaink háborút csinálnak ahelyett, hogy országunk súlyos problémáit oldanák meg. A munkanélküliséget, a terjedő nyomort, a kukákban keresgélő nyugdíjasok gondjait, a jövő nélküli fiatalokét. Kormányaink pedig milliárdokat költenek idegen népek és országok bombázására.
Hagyjuk abba, hogy beavatkozunk a világ dolgaiba. Se követnivaló példák nem vagyunk, se igazságosztók …
Ezek felelőtlen politikusok, akik bennünket a pusztulás felé vezetnek, ezek a piromán tűzoltók, akik a terrorizmusból profitálnak, hogy bevezessék a rendkívüli állapotot, egyikünket a másik ellen uszítva saját országunkban, azzal a kockázattal, hogy polgárháborút robbantanak ki. …
Kimondhatatlan sajnálatunk, dühünk és bánatunk ellenére ébereknek kell maradnunk, egyesülve.
Ne tévesszük el az ellenséget, ne fizettessük meg muzulmán honfitársainkkal kormányaink háborús őrületének következményeit. Piromániás tűzoltók kormányoznak bennünket, ezek a valódi felelősek azért, amit most átélünk.
Ne hagyjuk magunkat az érzelmek által elragadtatni, lássunk tisztán, hallgassunk az ÉSZRE. 
Ezek a politikusok nem biztonságunkat garantálják, politikájuk a háború, amely a terrorizmust méginkább táplálja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.