2009. március 29., vasárnap

Olvasd el és küldd tovább minél több ismerősödnek!
Tegyél te is ennyit a tisztességért!




ÚJ BALOLDAL


ÚJ BALOLDAL

Az Alternatíva Mozgalom a Baloldalért egy évvel ezelőtt előrevetítette a napjainkban zajló eseményeket. Kimondta, hogy az ország politikai válságba került, melynek megoldása a magyarországi baloldal létezésének és hitelességének feltétele. Mára világossá vált, hogy igazunk volt, mint ahogy az is világos kell, hogy legyen minden magyar baloldali számára, hogy az MSZP jelenlegi elitjével még saját maga problémájának megoldására sem képes, nemhogy az ország irányítására és a válság kezelésére. „Hibaüzentként” még látszik a politikai horizonton, de gyakorlatilag már nem létezik. Az Alternatíva Mozgalom a Baloldalért -Magyarország megújulása érdekében- az előrehozott választások megtartását elkerülhetetlennek tartja.

Jelen pillanatban a baloldal egyetlen esélye, ha új, hiteles párt formájában megszervezi önmagát. Ebben nem vehetnek részt azok, akik a jelenlegi politikai szappanoperához írták, írják a forgatókönyveket, vagy leszerepeltek benne. Hűtlenül kezelte, és elherdálta a választói bizalmat ez az elit. Az egyéni boldogulás és érvényesülés elvét félreértelmezve, saját érdekeit helyezte az ország és a közösség érdekei elé.

Ez a válság nemcsak a baloldal számára hozta el az újjászületés lehetőségét, lehetőség ez Magyarország számára is, hogy kiigazítsa a rendszerváltás során elkövetett hibákat. Adjuk vissza a magyar népnek a hitét egy szebb és jobb világban, melyben oly régóta reménykedik! Ez a világ nem jöhet el egy új és hiteles baloldali párt nélkül! Alternatíva Mozgalom a Baloldalért

Alternatíva, Mozgalom a Baloldalert © 2008 - Levélcím: 4027 Debrecen, Szegfu utca 4. III/10. - Telefon: +36 (70) 306 1134 - Email: baloldalert@gmail.com - Honlap: wwww.baloldalert.hu - Amennyiben nem szeretnél a továbbiakban értesítést kapni tevékenységünkrol, jelezd ezt felénk egy válasz e-mailben!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.