2011. február 28., hétfő

1352millárd forint !!!



2010-ben ennyi pluszt termelt MAGYARORSZÁG !
A hír (A FIDESZ KORMÁNY-ORBÁN MINISZTERELNÖK) szerint mégis – „tartható” lesz a 3,8%-os hiány!!!
Ezek szerint 3,8-szer 255 milliárd, azaz 969 milliárd forint lesz a hiány.
Állampolgári kérdés: hová tűnt az 1352 milliárd többlet és miből keletkezett a 969 milliárdos hiány?
Ez ugyanis összesen 2321 milliárd forint, azaz 11,6 milliárd dollár.
Hová lesz ez a pénz?
Kapaszkodjunk meg!
Ez a pénz a KAMAT - amit mi, magyarok (a magyar állam, a nép megsarcolásával, kifosztásával) 2010-ben fizetünk nemzetközi hitelezőinknek!
2321 milliárd forint, azaz 11,6 milliárd dollárt !
Hogy érzékeltessük mennyi pénz ez, néhány példa, hogy mi mindent lehetne ebből kifizetni:
- öt teljes egészében felépített 4-es metrót,
- 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., és 21. havi nyugdíjat.
- újból annyi autópályát lehetne építeni teljes egészében amennyi eddig valaha megépült Magyarországon,
- minden magyar állampolgár - a csecsemőtől az aggastyánig - 232 000 forint egyszeri segélyben részesülhetne. Vagy, ami nem mellékes, egyetlen közintézménynek (iskola, óvoda stb.) se lenne gáz-, villanytartozása, de még az állampolgárokét is ki lehetne fizetni. Sőt, még a devizahitelesek problémái is megoldhatók lennének ilyen óriási pénzből.
2321 milliárd forint, azaz 11,6 milliárd dollárt fizetünk tehát a bankoknak csak kamatra 2010-ben, amely egyáltalán nem törlesztés.
Igen ez a nemzetközi burzsoázia, az uzsorások bandája, amely keresztre feszíti a magyar dolgozó és dolgozni nem tudó, de akaró népet. Ezért alacsony a bér, és éheznek gyerekek, fűtetlenek az iskolák, és veszítik el ingatlanjaikat a devizahiteles családok…

Mit tehetünk?
Először is tudjunk, beszéljünk róla! El kell érni, hogy ez közbeszéd tárgya legyen hazánkban, mert azoknak a kezében van a teljes hivatalos és pártmédia, akik a kamatokat, alacsony bérrel az ingyenmunka, banki uzsora, az aránytalan állami adó és sarc formájában szedik tőlünk, azok, akik bal és jobb oldalon politikai elitként kollaborálnak (nemzet- és népárulók) a multinacionális pénzvilággal.
A hatalmon lévők 20 év alatt, mind, mind árulók, aljas néprablók és soha, sehol nem merik elmondani ezeket a szörnyű nagy számokat.
Az a politikus, aki netán beszélne róla, holnaptól a süllyesztőben találná magát. Persze a nép nem igen hagyna veszni ilyen őszinte politikust. De most a gyáváké, aljasoké és szoldateszkáké a Parlamentnek nevezett cirkuszi porond és a kormányok feje a porondmester. Gyávák, képmutatók a minket, állampolgárokat 4 évente szavazni hívó politikusok, cinkosaik a média. Arról nem beszélnek, hogy amikor a Kádár rendszer felvette a milliárdokat az megváltoztatta az ország képét, hiszen 1968-1985 között megváltoztak a városok, falvak, volt munka, megélhetés, működtek a gyárak és a mezőgazdaság világhírű volt
Lássunk tisztán!
Tudni kell, hogy Magyarország a nemzetközi uzsorás tőkés banda gyarmata!
Vegyük észre, hogy a nemzetközi pénzvilág urait semmi más nem érdekli, mint a haszon és a hatalom a népünk felett!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.