2009. január 13., kedd

Csoportépítés

Hozzuk létre a BAL oldali gondolkodású emberek virtuális közösségét!
Csatlakozzatok a "radikális BAL oldal" nevü Google csoporthoz! A csoporton belül lehetőségetek lesz egymásnak e-mail-t, körlevelet küldeni a csoport minden tagjának, chatelni, fájlokat küldeni egymásnak, dokumentumokat, képeket osztani meg egymás között, a google dokumentumok és táblázatok segitségével csoportmunkát végezni.
A csoport részletesebb müködési szabályait, gyakorlatát majd közösen kialakitjuk.

SZERVEZZÜK MEG MAGUNKAT!

A csatlakozáshoz Google-fiók szükséges, ami néhány kattintással egyszerűen és ingyenessen megszerezhető.

A csoporthoz való csatlakozáshoz kattints ide:

http://groups.google.hu/group/radikalisbal?hl=hu

(itt van lehetőség arra is, hogy ha még nincs Google fiókod, akkor regisztrálj magadnak egyet)

VÁRUNK TÉGED IS A CSOPORTBA!

2 megjegyzés:

  1. miért pont google? hogy minden adat egyszerűen jusson el az összes erőszakszervezethez és multicéghez? hallottatok már radikális, autonóm szerverekről, akik emailt is szolgáltatnak, levlistáknak és honlapoknak is helyet, és sokkal bizonságosabb (mivel nem adják oda csakúgy kérésre a rendőrségnek az adatokat, információkat)? érdemes lenne megfontolni, ha komolyan gondoljátok és nem csak egy listát akarok szerezni arról, kik radikálisok, hogy aztán továbbadjátok az erőszakszervezeteknek vagy a náciknak.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Névtelen hozzászoló!

    Én azért javasoltam a Google rendszerét mert
    azt valamennyire ismerem és technikailag, szolgáltatásait tekintve tetszik. A Google kétségtelenül egy imperialista multi cég, a jelzett veszély valóban fentáll...bár én konkrét ilyen esetről nem tudok.
    Ha te tudsz más megoldást amit biztonságosabbnak tartasz ird meg, illetve válalod-e az ezzen való munka technikai megszervezését?

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.