2016. március 5., szombat

A Face-en olvastuk…


-”Mert mi bezzeg kultúrnépek vagyunk, megadjuk egymásnak a tiszteletet! Tényleg? Akkor miért voltak üresek az utcák akkor amikor az új munka törvénykönyvét hatályba helyezték? És amikor Zsiga Marcell kijelentette hogy meg lehet élni havi 47 ezer forintból? Hol volt a tisztelet és a büszkeség akkor bennetek? Önmagatok iránt, egymás iránt, a munka becsülete iránt, a becsületes munkát végzők iránt? Bezzeg a migránsozás, az megy! Közel 1300 otthonát szétlőtt, szétbombázott menekült kötelező befogadásával , "eltartásával" ki lehet veretni nálatok a biztosítékot, de Máv-vezérek, Matolcsyk órabérét 30 ezerre emelni, az már belefér, mi? Ki ebben az országban az állat? Az, akit abban a sorban tartanak? Azok a menekültek, akik inkább elindultak az autópályán gyalog minthogy megvárják, hogy mi majd egyszer talán kiálljunk mellettük?! De népszavazzatok csak! Arra is elmegy majd jó pár milliárd. A papír, amin ezt megteszitek, talán épp a Kossuth tér egykori fáiból készült, csak hogy az akció kellőképpen cinikusan-stílusosan fideszes legyen...”
-”Napok kérdése, hogy Macedónia határán átjusson a várakozó, feltorlódott menekült-migráns tömeg. Itthon már tűzparancsról beszélnek egyes "szakértők". Beszélnek az 1989 előtti időkről, amikor szerintük bárkit egyszerűen le lehetett lőni a határon. AKKOR SEM ÍGY MŰKÖDÖTT! Szabályok voltak,  amiket be kellett tartani. Mennyivel lenne több "lehetősége" lőni egy katonának a határon ha tűzparancs lenne érvényben a jogos önvédelmi helyzeten túl? Átlépi a határt a család és mindenkit lelőnek a rendőrök és katonák? … A gyerekek mellől kilövik a szülőket? Kiskorú ellen SOHA nem lehetett fegyvert használni itthon! …És most sem lehet!!! …  fegyvertelen emberek legyilkolása BŰN!
-”Az Egyesült Királyságban a Jobcentre Plust azzal a kiváló gondolattal állították fel: segítsük azokat munkához jutni, akiknek nehézségeik vannak (erőforrásokkal, számitogépes hozzáféréssel, képzésekkel, konkrét álláskeresési segítséggel). A rendszerben valo részvétel kötelező, a JP együttműködése azonban abban merül ki, hogy a «kliensnek» mindent dokumentálni kell, pontosnak, alázatosnak kell lennie – mert ugye ezen képességeket vélik értéknek a munkaerőpiacon. A baj csak ott van, hogy a Jobcentre kezd hasonlitani egy katonai támaszpontra, vagy börtönre. Biztonsági őrök, az oda fordulókkal szemben kemény és kegyetlen kontroll, durva nyelvezetet, mint ha elítéltek lennének...
-«Kérdőív azokhoz, akik nagy-Magyarország matricát ragasztgatnak autójukra:
Szoktál Erdélybe látogatni, Szlovákiába utazni, síelni, Szlovéniában, Horvátországban nyaralni?
Tudod-e, hogy a matricán Horvátország, Szlovákia, stb. Magyarország része?

Netán visszaköveteled Horvátországot, Felvidéket, Burgenlandot, Kárpátalját, Székelyföldet, stb? (Ha igen a válasz, mit kezdenél a jelenleg ezen a területen élő emberekkel?)

Mit gondolnál horvátként, szlovákként, stb. egy olyan matricát látva, amelyen hazád egy másik ország részeként szerepel?
Amikor ilyen volt az országhatár, ki volt Magyarország királya, és hogyan őrizte Magyarország függetlenségét?
Milyenképpen jött létre ez az országhatár? (isten ajándéka, lottón nyertük, avagy megküzdött érte a magyar... és, ha igen, hogyan?)
Fel tudnád idézni Magyarország határvonalait a X., XI., XII., XIII., stb. századokból?
Szerinted, a „magyar honfoglalás” előtt nem élt senki a Kárpát-Medencében?
Szerinted a törökök, az osztrákok, (vagy netán az olaszok…) tarthatnak megalapozottabb igényt Magyarország területére?
Szívesen látnál török turistákat itthon, akiknek autóján az Oszmán Birodalom térképe szerepel? Osztrák turistákat Monarchia matricával?(pedig a felbomlott Monarchia legnagyobb vesztesei nyilvánvalóan ők voltak) Német turistákat nagy német birodalom matricával? Olasz turistákat a római birodalmat ábrázoló matricával? (egyáltalán, tudod-e, hogy mindegyiken ott a hazád?)
Milyen osztályzatod volt történelemből?»

Zavarnak a migránsok ? Legközelebb gondolj erre, mielôtt háborút kezdenek a nevedben!»
·

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.