2016. március 17., csütörtök

Oroszország


2016. szept. 12-én parlamenti választások lesznek.



(A «Dolgozó Oroszország» vezetője, Viktor Anpilov cikkébôl szemelgettünk  http://www.pravda.info/politics/148083.html 

- Vissza kell vonatni Putyin elnök 1. számú alkotmányellenes rendeletét a Szovjetunió és Oroszország volt elnökeinek büntethetetlenségéről (érinthetetlenségéről), megszüntetni a nekik és családjaiknak éppen Putyin által adott mértéktelen nyugdíj-, egészségügyi, lakás- és egyéb privilégiumokat.

- Az ország nemzeti vagyonának szétrablása politikája több mint negyedszázada folyik pimaszul és szüntelen.

-  Magánbankok rabolják a népet a fogyasztásra, a kis és közepes vállalkozások fejlesztésére, a jelzálogra, az oktatás és az egészségügy fejlesztésére nyújtott hitelek elviselhetetlen kamatain keresztül.

- A privatizáció bűnöző módon folyik, költségvetésbôl «tőkésítenek fel» rablóbankokat.

- A Putyin-Medvegyev kormány legutóbbi határozatot hozott vezető iparágak, köztük hadiipari vállalatok eladásáról a külföldi tőkének.

- Különféle «kommunista» hazugság-pártok, valamint kormánybarát pártok a hazafiasság témáját próbálják megnyergelni, hatósági részvétel mellett militarista és soviniszta hisztériakeltésre, a saját zsebük javára.


- Demokratikus választások nincsenek, azokon a pénz dönt. Részt venni az ilyen korrupt választásokon erkölcstelen dolog, az ilyen választásokat bojkottálni kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.