2011. szeptember 16., péntek

Nem tilthatja meg nekünk!

Nem tilthatja meg nekünk!
Fagi, 2011, szeptember 15 - 18:20


http://www.origo.hu/itthon/20110915-nem-engedi-tuntetni-a-rendorseg-a-sz...

A nemzeti konzultáció kormánya nem akar konzultálni csak az általa válogatott közönséggel. Ezt támasztja alá ez a hír is, meg az is hogy a hat országos szakszervezeti konföderáció közül csak kettőnek adott meghívót az általa kezdeményezett konzultációra.
Mit képzelnek magukról? Azt gondolják, hogy van joguk megválasztani a törvényesen bejegyzett országos szakszervezeti tömörülések közül, hogy Ők kivel tárgyalnak és kivel nem? Hát nem, többek között ezért sem, nem tisztelt nemzet kormánya, Önöket a kétharmad erre nem jogosította fel!

Mondtuk szépen, mondtuk csúnyán is, hogy elég volt!

Önök nem figyelnek ránk, egyetlen tollvonással, a parlamenti szavazógép működtetésével el szeretnék rendezni sorsunkat, mint ahogyan elrendezték, az Önök szerint igazságos, arányos egykulcsos adót, most legutóbb elrendeznék a devizahitel miatt bajbajutott honfitársaink sorsát is, úgy ahogyan Önöknek jó. Nem figyelve azokra, akinek már a már a családjuk létfenntartása került veszélybe! Önök már nem mutogathatnak sehova, Önök vannak kétharmaddal a parlamentben, Önök vannak kormányon, ezeket a törvényeket Önök terjesztik elő, az Önök képviselői szavazzák meg, az is igaz, hogy az Önök hasznára, és a mi kárunkra teszik mind ezt.

Erre mondjuk Mi, hogy elég volt!

A szakszervezeti tagság, az emberek most már nem szavakat várnak tőlünk és Önöktől sem, hanem olyan tetteket, amelyek nem csak a gazdagoknak, a munkáltatóknak, hanem nekünk is megfelelnek, vagy leülnek tárgyalni velünk, vagy találkozunk a Kossuth téren, ezt önök nem tilthatják meg nekünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.