2015. április 8., szerda

7 médiahazugság



Az USA és az antiterrorizmus


(Michel Collon)


1./ Az USA minduntalan kijelenti, harca az integristák ellen az antiterrorista küzdelem jegyében zajlik. Ennek ellenére leghagyobb közel-keleti barátja, támogatója és támogatottja: Szaud-Arábia, a legintegristább állam…

2./ Afganisztánban 1978-ban az USA-nak úgy tűnt, elvesztette ellenőrzését a térségben (a vietnami vereség után vagyunk!). A CIA megszervezi az Al-Kaidát, 40 országból jött 35.000 mudzsahedinnel..

3./ Bosznia-Koszovó: az USA 91-95-től ezeket a terroristákat közvetlenül használja fel az UCK-ban.

4./ Irakban előre látta, Szaddam-pártiak avagy sem, ellenállás várható, így a szunnita-siíta ellentétek végletekig fokozása lett az USA «megoldása» - terrorista módszerekkel.

5./ Kadhafi.., letörni, de hogyan? Ismét a terroristákhoz fordul… akiket aztán 2011-ben «demokratákká» nyilvánít!

6./ Az Észak-Afrikában használt fegyvereket oda szórja szét, ahol természeti kincsek vannak (Mali, Nigéria, stb), hogy a terroristák segítségével verje szét ezeket az államokat több, kisebb etnikai-gazdasági egységgé – természtesen barátai, Nagy-Britannia és Szaud-Arábia finanszírozásával.

7./ A szíriai háború már 2009-ben elkezdődött az Egyesült Államok érdekeit felismerő «felkelők» támogatásával Libanonon át. Már itt is vagyunk az Iszlám Államnál, a szellemet maga az USA engedte ki a palackból…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.