2016. november 30., szerda

Reagálás egy szakszervezeti vezető bírósági elitélésére



A magyar állam és szervezetei (is) folyamatosan megsértik a 2000. évi LII. törvényt, mely "az egyesülési szabadságról a szervezkedési jog védelméről" szól, azaz a Nemzetközi Munkaügyi Konferencia 1948. évi 31. ülésszakán elfogadott 87. számú Egyezményt. Kiemelten annak 3. és 11. Cikkét: "a munkavállalók .. szervezeteinek jogában áll alapszabályaik és szabályaik kidolgozása, képviselőik szabad megválasztása, szervezetük irányítása, illetve tevékenységük megszervezése, valamint programjaik megfogalmazása". A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet minden tagállama KÖTELES betartani az Egyezményt!

Kedves Barátom!

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének vezetője ellen november 29-én a Zalaegerszegi Törvényszék koncepciós ítéletet hozott. A történtekről bővebben tájékozódhatsz a TMRSZ honlapján. Sajnos, ez egy olyan eset, ami bármelyik nap bármelyikünkkel megtörténhet, ha valami nem tetszik a hatalomnak, hiába vannak jogszabályok, a koncepciós eljárásban semmi nem érvényesül.
Az eset pikantériája, hogy a perben beadott elfogultsági kifogás ügyében – annak ellenére, hogy az ítélet jogerős – a mai napig nincs végleges döntés. Az elfogultsági kifogás ( a legutolsó ) azon oknál fogva került benyújtásra, mivel Szima Judit Főtitkár Asszonnyal a tanács elnöke és az előadó bíró üvöltött a tárgyaláson, mélységesen megalázták őt,  annak ellenére, hogy ezt jogszabály tiltja, s a bíró köteles érzelemmentesen dönteni. (  Bővebben itt olvashatsz róla: http://tmrsz.hu/2016/10/19/tmrsz-elleni-koncepcios-perbol-a-birosag-cirkuszt-csinalt/ )
Ha sokan fordulunk az ítélőtáblához, kénytelen lesz dönteni, s hátha eljutnak addig, hogy igazságosan, a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően, s ne politikai megrendelésre döntsenek.
Ezért kérlek, amennyiben egyetértesz céljainkkal, érzed az igazságtalanságot, felháborít Téged is az, hogy egy ártatlan emberrel bármit megtehetnek, mert a kis emberekért felemeli a szavát, támogasd Főtitkár Asszony és a TMRSZ küzdelmét azzal, hogy a Pécsi Ítélőtáblának e-mailben , a következő e-mail címre: birosag@pitb.birosag.hu elküldöd a következő üzenetet, majd az elküldés után továbbítsd azt a tmrsz2004@gmail.com címre, hogy nyoma legyen.
Megköszönjük, ha segítesz abban, hogy ismerőseidnek is elküldöd ezt a levelet, kérve az ő segítségüket is, hiszen ha sokan mondjuk, hátha elér a hangunk oda, ahová kell, s meghallgatásra talál a kérés.
Köszönöm megtisztelő bizalmad, s lelkiismereted szerinti támogatásodat.

Az e-mail:
Tisztelt Pécsi Ítélőtábla!
Magyar állampolgárként fordulok a Tisztelt Ítélőtáblához kérve azt , hogy a Zalaegerszegi Törvényszéken Szima Judit és társai ellen Bf.223/2016. számon folyamatban volt büntetőügyben Szima Judit és a TMRSZ eddig el nem bírált elfogultsági kifogásait elbírálni szíveskedjenek, s a kizárási indítványnak adjanak helyt. Véleményem szerint a társadalomban is a bíróság elfogulatlanságát hitelteleníti a kifogásolt bírói magatartás, ingatja az igazságszolgáltatásba vetett hitet, ha ennyire nyilvánvalóan és látványosan megalázza a vádlottat a bíróság, mint tette azt a panaszolt esetben, valamint az ítélet kihirdetésekor is ( ami a híradóban és az interneten is láthatóvá vált ).
Kérem, adjon helyt Szima Judit kérelmének a Tisztelt Ítélőtábla, bizonyítva azt, hogy lehet még bízni abban, hogy működik még a hatalommegosztás elve szerint az igazságszolgáltatás rendszere.
Köszönöm, hogy elolvasták írásomat.
Tisztelettel:


név vagy az, hogy egy aggódó magyar állampolgár

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.