2012. szeptember 12., szerda

Hírek és megjegyzések


Gyurcsány a szerinte igen komoly, vasárnap meghirdetett éhségsztrájkjával szeretné "átütni az érdektelenség falát"  – még inkább átütő lett volna, ha 2009 előtt csinálja.
Biszku Bélát több emberen elkövetett emberöléssel elkövetett háborús bűnökkel gyanúsították meg és őrizetbe is vették hétfőn az '56-os és '57-es, salgótarjáni és Nyugati téri sortüzek elrendelése miatt – megvan Csatáry «ellenszere».
Teljes foglalkoztatást és a munkanélküliség megszüntetését tűzte ki célul Matolcsy György , aki már másfél millió új munkahelyet lát szükségesnek – közmunkásbéren?
A választási eljárás tervezett változását megyarázta el Lázár – roppant egyszerű: nagyon megbonyolított.
Orbán Viktor legutóbb július végén, a Fidesz választási szövetségeseivel és együttműködő partnereivel folytatott konzultációsorozatának egyik állomásán találkozott a LIGA elnökével  és a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnökével,  "régi, rendszerváltáskori harcostársaknak" nevezte Gaskó Istvánt és Palkovics Imrét – sárgállunk, sárgálllunk …
Uniós bizottság követelheti Azerbajdzsántól Safarov őrizetbe vételét – azt aztán már követelheti!
Akár 6 százalékos is lehetett az infláció augusztusban – ha lehet, akkor lesz is.
Továbbgondolná Matolcsy csodafegyverét a KDNP – szokott gondolkodni?
Szinte bárki elindulhatna a választáson, ha a Fidesz egyik legújabb ötlete szerint eltörölnék a jelöltállításhoz eddig szükséges ajánlószelvények összegyűjtését  – zsibvásár.
Lesöpörték a parlamenti napirendről a családon belüli erőszak elleni fellépést a kormánypártok, hiába százezer összegyűjtött aláírás, hiába a horrorisztikus történetek, hiába a tüntetés ... – mars szülni!

Az Alkotmánybíróság visszautasította hétfőn azt a beadványt, amelyet Jóri András még adatvédelmi biztosként a kormányülések megfelelő dokumentálásának hiánya miatt terjesztett be – indoklása: minek aztat…?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.