2010. május 5., szerda

GÖRÖGORSZÁG: A PAME MÁJ 5-I SZTRÁJKFELHÍVÁSA

A kormány, az EU, az IMF és a munkáltatók munkásellenes hullámára a harc kiszélesítésével és sztrájkok sorozatával válaszolunk !
Általános sztrájk május 5-én

Minden dolgozóhoz, fiatalhoz !

A harc kiszélesítésével, részvételetekkel a máj. 5-i sztrájkban és a PAME tüntetésén (Athén, Omonoia tér, 11 h) terrorizáljuk a kormány, az Európai Unió, az IMF és a nagytőkés munkáltatók terroristáit!
Ezek az erők a válság felelősei, ezek a paraziták, ezek gazdagodnak munkánkból. A válságra hivatkozva, azt felhasználva megpróbálják az összes munkásjogot és –vívmányt megsemmisíteni, hogy az olcsó és szervilis munkaerőt hosszú időre bebiztosítsák.

Nem haboznak hazugságokhoz és zsaroláshoz nyúlni, hogy meggyőzzenek bennünket arról, csak az ő profitjuk, tulajdonuk megmentése lehet az egyetlen kiút, nekünk hazafias kötelességünk ezt elfogadni; vívmányaink, jogaink, életünk, gyermekeink életének megvédése pedig hazaárulás!

Ha el is veszítünk egy munkanapnyi bért, még ha egy havit is, ha nagy szükségünk is lenne rá, a kormány, az ND (neoliberális párt), az IMF, az EU, a munkáltatók ragadozói ennél sokkat többet akarnak fizettetni velünk: arra akarnak kötelezni bennünket, hogy láncokat vegyünk magunkra, jövőnket és gyermekeink jövőjét áldozzuk fel a profit oltárán!

Nincs elveszett küzdelem! Gyermekeink élete és jövője vész el, ha most nem harcolunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.