2011. december 14., szerda

Hírek és vélemények

A kormány «kommunkációs zavarai» – Orbán megint bevonult a történelembe.

A KSH legújabb adatai szerint az átlagjövedelem nem éri el a havi százezer forintot, a gyermekes családoknál ez havi ötvenezer forintot sem ér el. – …egy nemzet süllyed el…

A kormány újabb kiigazítása három elemből állna: a tartalékok egy részének felhasználásából, óvatos bevételnövelésből és az idén bejáratott zárolásból. - Százmilliárdos szívás, égés, kipufogás.

A fogyasztói árak novemberben 4,3 százalékkal haladták meg az egy évvel azelőtti szintet, az élelmiszerek árai 5,1 százalékkal – A társadalom felső tíz százalékéban viszont látványosan javult a jövedelmi szint.

Határozatlan időre leállt Dombóváron a helyi buszközlekedés, miután a sofőrök sztrájkba léptek fizetésük elmaradása miatt. – Az Orangeways vitatja ennek jogszerűségét, örüljenek, hogy van munkájuk, még fizetés is kellene?

Ipsos: már csak 18 százalék szavazna a Fideszre – Még???? Még mindig sokan reménykednek összeszorított fogakkal!

Az eddig 13558600769 számon azonosított égitestet a Nemzetközi Csillagregisztrációs Központ hivatalosan is „Fidelitas”-ra keresztelte el. – Azóta kiderült: hullócsillagról van szó.

Orbán Viktor a brüsszeli tárgyalásokon még határozott nemet képviselt, másnap reggel már talánról beszélt, hétfőn pedig a külügyminisztere azt mondta, hogy mindig is támogatták a megállapodást. – Na és? legalább szerzett néhány derűs percet ennek a savanyú Brüsszelnek!

Nem fogja zavarni a munkában Handó Tündét, hogy jó kapcsolatot ápol az Orbán-családdal - ezt maga az Országos Bírósági Hivatal új vezetője nyilatkozta. – csak minket zavar, de nagyon!

Hermetikusan elzárt ülést tart a kormány Sopronban – Még oxigént sem engednek be.

Orbán: "lehet, hogy valakinek csalódást fogok okozni" – Valakinek? Inkább kinek nem?

Rácuppant Schmitt az osztályfőnöki órákra
– http://www.youtube.com/watch?v=V9YpeTAYRqU

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.