2011. december 9., péntek

Netkommentek

László Soltész / Ja még valamit, kedves CBA-fanok: a CBA is multi. Aha. Attól hogy magyar, még nem jobb és etikusabb, viszont korrumpálhatóbb.

Malcolm / A CBA nem magyar, hanem fideszes. Nagy különbség. Erős a gyanú, hogy a milliárdos oligarcha Lázár-testvérek írták a különadó rájuk vonatkozó részét, ezért vannak kivételezett helyzetben. Igen, ők támogatták nyíltan (is) a Fidesz a tavalyi kampányban. És fogják 2014-ben is.

Százszámra /„miért is kell a hadköteleseket összeírni? miért kell koncentrált hírszerzést kialakítani? miért kell állami telekommunikációs hálózatot kiépíteni? Miért kell a teljes közlekedési infrastruktúrát központosítani? ki vízionál évek óta háborút? (na persze csak szigorúan gazdaságit,...ugye?) HAhó emberek!!! hová vezet bennünket a fidesz, és teljesen egyértelműen egyeduralkodója: orbán viktor?
Állítsa meg valaki.

Péter Magyar /„Az olyan társadalomnak, (……) ahol a törvényhozó és a végrehajtó hatalom szétválasztását nem hajtották végre, semmiféle alkotmánya nincs.”(Az Emberi és Polgári Jogok Nyilatkozata XVI. Pontja)
Magyarországnak de facto nincs alkotmánya.

Qtya| Már szóltam bolognai pincsimnek, az új ebadóval ezután nem lesz bundaigazítás és szőrét feketére festjük, fajtája pumi lesz. Nevét Viktorról Győzőre változtatjuk.

ncsicso | Forgatókönyv: A BKV tavasszal csődbe megy, illetve felszámolásra kerül. A szükséges infrastruktúrát a kormány és a főváros átjátssza egy baráti társaság kezébe, a feltétlen szükséges dolgozói létszámot új munkaszerződéssel átveszik, valószínűleg jóval alacsonyabb fizetéssel. Új cég, szakszervezetek és KSZ nélkül, sztrájklehetőség nélkül, érdekérvényesítési lehetőség nélkül. Új hálózattal, ami persze akár jelentős szolgáltatás-csökkentést is jelenthet. És persze mindezért a szakszervezetek lesznek a hibásak, mert nem voltak hajlandók aláírni az egyébként elfogadhatatlan feltételeket tartalmazó új, KSZ-nek nevezett diktátumot.

civil | Ez egy folyamat. A Gyurcsány volt az, aki először törvényileg adót csökkentett, majd év közben adót emelt. Bevezette a szolidaritási adót, amit azon társaságoknak is fizetni kellett, akik adómentességet kaptak. Bevezette a hitelintézeti járulékot, és ezzel visszaszívta a korábban szerződésekben garantált támogatás egy részét.. Egyetértünk, hogy Gyurcsány igen rossz volt, de Orbán erősen igyekszik, hogy felülmúlja.

Gráska / Hallottátok, hogy új madárfajt fedeztek fel Magyarországon? A felcsúti szarkát. Feltalálási helye: Kőbánya és Tokaj-Hegyalja, de Budán is megél...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.