2012. augusztus 14., kedd

Hírek és kommentek



Orbán azt akarja, hogy minden diák fizessen a tanulmányaiért – a diákok meg azt, hogy Orbán fizessen ingyen végzett tanulmányaiért (is).
Szombattól ismét dolgozik Orbán – jajj!

A második negyedéves GDP-adat szerint a magyar gazdaság recesszióba került – a Aladdin elvesztette csodalámpását.
A Mol a második negyedévben mindössze 0,7 milliárd forintos nettó eredményt produkált, szemben az első negyedéves 73,7 milliárddal – már megint jól bevásároltunk.

Budai: kartelleztünk, mert megtehetjük – korábban tagadta, most elismeri, mint mond a jövő héten ?

Alig egy héttel a határidő lejárta előtt közel hétszázezren küldték vissza a nemzeti konzultációs íveket Orbán Viktor miniszterelnöknek, 7,5 millióan nem válaszoltak – a nemzeti konzultáció teljes költségvetése körülbelül 850 millió forint, nagyon megérte!

2013-tól a kéményseprésért 14 ezer forintot kell fizetni, a füstadón túl még tűzvédelmi bírságot is kiszabhatnak, másfél millió a felső határ – jöhet még a hídpénz, a szakálladó, a járdahasználati díj, az oxigén-hozzájárulás, stb.

175 járás lesz Magyarországon, 2013. január 1-re tervezett felállításuk miatt teljes vagyonleltárt kell készíteni valamennyi magyar az önkormányzatnál – mert viszik a cuccot is, ahelyett, hogy kifizetnék, amivel évek óta lógnak nekik.

A kormányzati narratívával ellentétben akár létszámleépítéssel is járhat a járási rendszer kialakítása és az oktatás állami kézbe vétele – és a sok beigért munkahely hol van?

A Magyar Sertéstartók Szövetsége tiltakozik az élő sertés kereskedelmében a fordított áfa fizetés bevezetése ellen – pedig azok a rohadt disznók vezették be.

2013-tól húsz százalékkal jobb teljesítmény kell az emelt szintű érettségiért járó többletpontok megszerzéséhez – a cél: legyen a gyerek okosabb a tanárnál!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.