2015. január 12., hétfő

A palesztin nép három hóhéra jan. 11-én Párizsban: micsoda szégyen!





A "L’Union Juive Française pour la Paix" (Francia Zsidó Unió a Békéért) kommünikéje

Benjamin Netanjahu, Avigdor Lieberman és Naftali Bennett reprezentálják Izrael államot a Charlie Hebdo és a kóser üzlet elleni támadások okán szervezett nagy európai tüntetésen Párizsban.
A három személy háborús bűnös, a gázai és egyéb tömeggyilkosságokért felelős, ezért nemzetközi büntetőbíróság elé való.
Ezek a személyek Izrael akaratának megvalósítói a palesztin nép megsemmisítésére, Netanjahu a gázai gyilkosságok irányítója, a két miniszter pedig gyarmatosító, minden palesztint ki akar tiltani az országból, a másik maga dicsekedett azzal, hogy palesztinokat ölt.
Mindez annál inkább súlyos, mert jelenlétük megerősíti eme tüntetés természetét.
Ezért a palesztin nép barátainak különböző szervezeteit arra kértük, gondolják meg mégegyszer, részt akarnak-e venni ezen a tüntetésen.
A tüntetést úgymond a terrorizmus ellen és a szólásszabadság érdekében megvalósítandó «nemzeti egység» megvalósítására hirdették meg.
Valójában nem lesz más, mint  a «civilizált nyugati világ értékeinek» fitogtatása a «muzulmán-arab világ terrorista fenyegetésével» szemben (…).
Akik valóban a szörnyű támadás áldozataival való szolidaritásukat akarták kimutatni és a francia társadalom bűncselekmények elleni egységét őszintén kifejezni, azoktól a tüntetést az önjelölt szervezők eltulajdonították: a kormány, annak barátai és jobboldali konkurensei – kivéve a Front Nationalt, amely ideológiai virágzásához semmi szükség nincs meghívásra. A nagy nemzetközi szövetségesek jelen lesznek: ugyanazok, akik népellenes politikája lehetővé tette a dzsihadista terrorizmus, az iszlamofób áramlatok megjelenését, Izrael állam barátai és persze ennek az államnak a képviselői.
Ami a "veszélyes populációkat", a fiatalokat, a muzulmán jelleget hordozókat illeti, az elkövetkező időkben nyilván fokozott ellenőrzést kell elszenvedniük. Nem felejtjük, hogy a múlt nyáron,  a három meghívott izraeli személy Gáza elleni katonai hadművelete idején minden szolidaritási, a szólásszabadságot érintő tüntetés betiltattatott.
Izrael képviselői felhívásokba kezdtek, hogy a francia zsidó népesség, amely úgymond soha nem látott antiszemita hullámnak van kitéve, Izraelbe emigráljon, a «nagy szabadság» országába. Az izraeli vezetők tudatosan ismét a francia zsidókat hozzák veszélyhelyzetbe azáltal, hogy a félelmet hintik és az eltávozásra ösztönöznek.

Az UJFP Nemzeti Irodája, 2015. jan.11.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.