2011. október 20., csütörtök

Hírek és megjegyzések:

– Kocsis Máté (Fidesz-KDNP) VIII. kerületi polgármester múlt csütörtökön újságírók előtt azt mondta: december elejétől senki nem tartózkodhat életvitelszerűen Budapest utcáin, főleg a téli időszakban mindenkinek fűtött helyen kell lennie, ha kell, „kényszerrel kell fedél alá vinni” az érintetteket – valaha volt a közveszélyes munkakerülés, most lesz a közveszélyes hajléktalanság.

– A kormány szerdai ülésén felkérte Pintér Sándor belügyminisztert, hogy csütörtökön oldja meg a Pest megyei fűtetlen iskolák ügyét – pénteken megoldja a társadalmi bajokat, szombaton a válságot, vasárnap pedig megpihen.

– Orbán elutazik, elmarad az október 23-ai Fidesz-gyűlés, Kövér és Balczó is elutazik a nemzeti ünnep idejére – mi lesz velünk, tisztára kiürül az ország. Hogy éljük túl?

– „Világossá kell tenni, hogy miért vállaltuk a kormányzást, mit teszünk a nemzet érdekében, és azt is, hogy a kemény támadások ellenére sem fogunk meghátrálni.”, mondta Selmeczi Gabriella, a Fidesz új szóvivője – ha a nemzet beledöglik is!

– A kormányfő azt mondta, nem szabad elveszteni a türelmet és a hitet – na és a remény és szeretet hol maradnak ?

– Tudomásul kell venni, hogy a munkavállalók alárendelt helyzetben vannak a munkáltatójukkal szemben, és nincs olyan törvény, ami megvédhetné őket ettől – fejtette ki Kiss György, az új Munka törvénykönyvét kidolgozó szakértői csoport tagja. – milyen jól mondja, csak annyi kiegészítést kíván: ebben a rendszerben!

– Kormánypárti képviselők készülnek megtorpedózni a kormány által benyújtott adócsomagban az építményadóra vonatkozó javaslatot, ami nagyobb bevétel elérését tenné lehetővé az önkormányzatoknak – majd kapnak a pofájukra kormányostól!

– Orbán: Mi kifelé megyünk a válságból, mások befelé mennek – én vagyok én, te vagy te, ki a hülye én vagy te ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.