2011. október 27., csütörtök

Hírek és vélemények

«Orbán: csak magunkra számíthatunk, folytatnunk kell az adósság elleni küzdelmet, és minden erővel csökkentenünk kell az államadósságot. Ez azonban nem elég, ki kell mentenünk a családokat is a devizaadósságból» – volt egyszer egy Münchausen báró, aki saját hajánál fogva rántotta ki magát a nyakig érő sárból !

«A miniszterelnök beszédében megerősítette a kormány tavaly óta hangoztatott szándékát is, hogy tíz év alatt egymillió munkahelyet akar létrehozni» – és tessék mondani, ehhez hány millió munkahelynek kell megszűnnie?

«Matolcsy György szerint a nyugati adórendszerrel nem lehet versenyt nyerni Kelet-Ázsiával szemben. Szabad vállalkozási zónákat is létrehoznának a hátrányos helyzetű területeken» – egykulacs után majd a szabadrablási zónák hozzák meg a várt csodát.

«A gázolaj ára elérte a 400 Ft-ot» – Totál brutál!

«Matolcsy újabb adóval kedveskedik az élelmiszer-előállítóknak» – és ezt is mi nyeljük le.

«Az uniós adórendszerrel Magyarország nem tud sikereket elérni, ezért egy saját úton kell elindulni» – a Nyugat a szakadék szélén, de mi lehagyjuk!

«Tüntetésekkel próbálják meggyőzni a kormányt a hallgatók, hogy ne adja áldását a Hoffmann Rózsa által jegyzett felsőoktatási törvény tervezetére. A rektorok is elégedetlenek» – ha valaki még elégedett ebben az országban, nyújtsa fel a kezét!

«A főbíró Orbánék reformjáról: teljesen hiányoznak a fékek» – miért, motor van?

«Az ENSZ-en belüli kelet-európai csoportban kimondottan hátrányt jelent manapság az EU-tagság» - bezzeg azon kívül csupa előny!

«A Feri visszatér» – hirtelen felindulásból elkövetett pártalapítás megalapozott gyanújával.

«Orbán Viktor az EU-csúcsot értékeli: valami tönkrement» – pedig «ami összetartozik, annak össze is kell nőnie».

«Jön a munkahelyi kaució» – egyelőre csak a kaució, aztán majd fizetni kell, ha dolgozni akarsz.

«Szociális hozzájárulási adó címen, a munkabér 27 százalékát kitevő új adó bevezetését javasolja Rogán Antal, az egészségbiztosítási járulék, a munkaerő-piaci járulék és a nyugdíjhozzájárulás helyetti új adóként» – Energia. Innováció. Versenyelőny.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.