2011. október 23., vasárnap

Hírek és megjegyzések

- «Döntött a kormány: halálunkig eladósodhatunk» – sőt, születésünk előtt már!

- «Ha nem adják el a családi ezüstöt, Orbánt legyőzi az adósság» – a zsiroskenyér és a cukrosvíz áfáját kellene felvinni, nem az ezüstöt, azt sokan fogyasztják!

- «Navracsics embere álnéven biztatta közösülésre a tüntetés szervezőjét (Böszörményi Nagy Gergely, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium főosztályvezető-helyettese álnéven)» – a kissé nyers 27 éves fiatalember eddig sok minden mást nem is csinált …

- «Szankciókat sürgetett az eladósodott európai uniós tagállamokkal szemben szombaton a német kancellár» – mer’kel(l) az a szép summa a német bankoknak!

- «Szakad az MSZP» – 10 szem dió ül az ágon szótlanul, s ha egy szem dió belőle földre hull; kilenc szem dió ül az ágon szótlanul, s ha egy szem dió belőle földra hull; nyolc szem dió ül az ágon ….

- «Az autósoknak dugódíjat kellene fizetniük Budapesten az új metróvonal uniós támogatásának fejében, a júniusi közgyűlés 65 millió forintot szavazott meg a részletes megvalósíthatósági tanulmányra» - na meg ezt is be kell hozni…

- «Devizában fizette vissza lakáshitelét Orbán, de miből?» – hát vót neki a ládafiában, oszt ennyi!

- «Több tízmilliós alpolgármesteri jutalmak Debrecenben»– azért a teljesítményt meg kell becsülni.

- «A veszteségesen gazdálkodó településeken jutalomra azért mindig futotta» – na hát, nem megmondtam az imént!

- «Az egyetemi a hallgatók "valódi" nemzeti konzultációt akarnak»- "akkor akarják majd, ha nekik is kétharmaduk lesz"!

- «Az Országházban Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes adja át a köztársasági elnök által, a miniszterelnök megbízásából adományozott Nagy Imre Érdemrend kitüntetéseket, valamint az 1956-os Emlékérmeket és Emléklapokat.» - Te partizán voltál? – Nem, de de már intézik.

- «Csütörtök este egyébként mintegy ezer egyetemi hallgató demonstrált Miskolcon. Tegnap csaknem száz hallgató kezdett éhségsztrájkba Szegeden.» na végre, hajrá fiatalok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.