2011. október 15., szombat

Nemkommentek erről, arról

Bobita59: «Elgondolkodott-e valaki, miért nincs ilyen tisztán egykulcsos adó sehol a világon -kivéve a világ két legfejlettebb gazdaságát: Magyarországot és Bulgáriát? A szlovák példa ezerszer jobb: valóban egy kulcs van, de nem felejtendő el, hogy egy normális megélhetést adó összegig nincs adó!!! (Bármely vállalkozás, a működéséhez szükséges költségeket elszámolja, leírja aztán adózik... Egy ember, aki a munkaerejét bocsájtja áruba, ott ugyanezt valósítja meg az adómentes sáv által. Magyarországon ez nem szempont. Talán mert a vezír logikája szerint Magyarországon nem emberekről, hanem alattvalókról, rabszolgákról van szó??? Lehet ilyet gondolni, de akkor ezt kell mondani a "zembereknek" és a választásokon majd eldöntik, ezt akarják e... "Oszt jó napot" :)»

Sefi: « Egy ember Istennel beszélgetett mennyről és pokolról.
— Megmutatom neked a poklot — mondta az Úr, és beléptek egy szobába, amelynek a közepén egy nagy üstben pörkölt volt. Az illata fenséges volt, de körülötte kétségbeesett, éhező emberek ültek. Mindegyik kanalat tartott a kezében, de a kanál nyele hosszabb volt a karjuknál, ezért hiába tudták megmeríteni az edényben, a szájukig nem jutott el a pörkölt. Rettenetesen szenvedtek.
— Most megmutatom a mennyországot — mondta az Úr, és beléptek egy másik, az előzővel mindenben megegyező szobába. Volt egy ugyanolyan üst finom pörkölttel, és az embereknek is körülötte ugyanolyan hosszúnyelű kanaluk volt, de mindannyian jóllakottak voltak, és boldogan beszélgettek. Az ember először nem értette.
— Egyszerű — mondta az Úr. — Megtanulták egymást etetni. »
-elsore : « Ne bántsd a miniszterelnök urat. Ő Isten ajándéka (Kerényi Imre szíves közlése). Sajnos jótállási nyilatkozat nélkül. Igény esetén így is becserélhető, hiszen az Úrnak is szüksége van az elégedett kuncsaftokra. »

-Timót: « Tessék mondani, a gulágokat hol alakítják ki? Mer ott vennék fődet... »

-teremburája :
« Orbán kérdezi népét:
Ki vagyok én nektek?
-Apánk - válaszol a nép.
-Hát a feleségem kicsoda nektek?
-Anyánk - feleli a nép.
-Aztán mi szeretnétek lenni?
-Árvák- üvölt a nép.»

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.