2011. október 27., csütörtök

Netkommentek

Dowan: Mivel, a mai átlagpolgár dolgozik 12-14 órát, robotol, és kap kb 100.000 Ft-ot (sokan még ennyit sem), mennyi az, amit egy emberből ki lehet sajtolni? Dolgozzon 18-órát kb 120-140e Ft-ért, haljon meg 40 évesen és a nyugdíja maradjon a "kincstárban" ?

Emília:inkább a fogyasztást kell terhelni adókkal és nem a jövedelmeket, de elég cinikus ezt az általános elvet itt és most hangsúlyozni mint követendőt, amikor az szja-szabályok az idén a kiskeresetűek hátrányára voltak és a jövő évre javulás sincs ezen a téren.

Fabula: mi a különbség az MSZP és a FIDESZ között? Mindegyik saját cégének tekinti az országot, csak az egyik NyRt (szocik), a másik ZRt. formában (FIDESZ).

Pierre Kardán: Hát, jobb lenne ha Klárikával elutazna egy világkörüli útra. Vinné magával Orbán urat is..

@gabor19741121: Szép új világ, már az adót is megadóztatják.

Bubbaloo: Az adóbevallás elfér egy söralátéten! Namost, ha ez az alátét egyre nagyobb lesz, tudjátok mekkora korsó sör jut nekünk?

Karakteres: Na végre!!Már azt hittem, hogy ezen a héten, már semmiféle adó emelés nem lesz!!!Nagyon unalmas lett volna:)

Turboproli: A Mikulás is rohadt kommunista, mert piros a ruhája?

Waldi: legalább egyház lett a Hit Gyülekezet. Egyszer majd kérünk magától valamit, Pelikán elvtárs.

FENTE LEVENTE: Koki-fikuszok hada járja be fejüket?

Bokor: Az a baj, hogy ebben az országban csak pojáca pártok vannak és semmi haszna nincs a népnek belőlük.

Waldi: De hát olyan szépen elmagyarázta Szijjártó, ez azért nem adóemelés, mert az megszorítás lenne, de ők ilyet nem csinálnak, mivel a megszorítások politikája a zelmúlt8évvel megbukott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.