2011. október 31., hétfő

Háromszázmilliót költöttünk Schmitt Pálra

tepertő | Háromszázmilliót költöttünk Schmitt Pálra? És még nincs vége. A költekezésnek....

Barcsi | 2,5 milliót zongorára? Ezt miért nekünk kell fizetnünk? Hogy örülhetnek most a 28 és 48 ezer forinttal kifizetett közmunkások, hogy ők éhendöglenek, de legalább Schmitt zongorára támaszkodva issza a kávéját... A pofátlanság csúcsa ez a nagy költekezés, amikor mindenünket elveszik, vagy megcsonkítják, "nem megszorítás" címen!

wizes111 | Amúgy teljesen visszafogott volt, csak zongorát vásároltatott, holott tárogatózni és tangóharmonikázni is tanul. És sehol nem látok egy darab ógörögöt se a környékén, pedig ezen stúdiumnak is nekilátott azzal a szép, okos fejével!

szőlő | Ennek az embernek a gyerekei Amerikában tanultak már a kádári világban –ez dumál! – ott is jó sápot húzott, mármint a szociban!-KAMÉLEON!!--most is tudjuk miért jó--Szép ívű karriert tudhat magáénak élete folyamán – az ilyen ember hogy mer tükörbe nézni !!

TomThumb | Na,meri bárki állitani, hogy nem érte meg a Pali azt a rongyos 300 millát? Na, MERI????

Hüppögő Balneológus | Szerintem dupláját is megérné, ha nem nyitná ki a száját, és nem írna le soha semmit, de így csak sima rablás az államkasszából.

nemocapt | Egy viszonylag jól kereső család jövedelme 300 000Ft/hó. Ez azt jelenti, egy család 1000 havi jövedelmét költöttük a nyelvész úrra. Vagyis 84 évnyi jövedelmét.

kalmar laszlo | Hát nem vagyok egy Gyurcsány imádó, /Orbán se/ politikához sem igen értek, de sokszor elgondolkodom azon, nem volt e igaza GyF. nek az öszödi beszéd kapcsán, hogy "milyen ország vagyunk".Lehet itt bármely adósságállomány, a népnek megszoritás és még számtalan visszalépés, neves politikusaink nem hajlandók lemondani a rongyrázásról, több százesres juttatásokról, új szuperkocsikról, luxusutazásokról, stb.

saman | A gáz az, hogy az egyszerű ember intézményességei omlanak összefelé. Romokban a munkalehetőség intézményessége. Már küzd a kormány a koldulás és a kukázás jogának megtiprásával... És erre Dobzse Pali bácsi ótót vesz.

alex2000 | Sólyom László 195 milliós házát is óriási túlzásnak tartom, előzőleg már felkínáltak vagy 50 db másik, olcsóbb ingatlant is, de nem fogadta el azokat. Pedig ő úgy néz ki, mint egy ártatlan bárány. Viszont az igényei nagyok. Én egy 2-szobás tömbházi lakást adtam volna neki Békésmegyeren. Oszt jó napot!

propatria | A Sólyom-féle ingatlan az érdekes. Azért hallgat ilyen nagyokat? Mert a múltkor felszólalt ugyan szellemi gyermeke, az alkotmány védelmében, de a jogállam lebontásának egyéb lépéseit nem szokta kommentálni.

zempléni | Őmekkmestersége ebben is szakértő.

értelmetlenségi | Schmitt igen csak szerénynek mondható Sólyom Lászlóhoz és felesége őnagyságához képest, akiknek a mohósága és kapzsisága messze meghaladta a Szijjártó-féle "pofátlan" kategóriát. Sólyom úr igencsak drágán adta a tisztességét; se neki, se nagyszámú pereputtyának és azok leendő leszármazottainak életük hosszáig nem lesz lakásproblémájuk és anyagi gondjuk...

Osszián | Sólyomra visszatérve: Mint az alkotmánybíróság elnöke, szolgálati lakást kapott. amikor leköszönt, közölte, hogy a saját lakását már a gyerekének adta, így neki kijár egy nívós lakás. Akkor - ez az Orbán kormány idején volt valamikor - kapott egy 30 milliós lakást (az sem volt putri), amit szintén továbbadott, amikor KE lett. Most így kijárt neki egy sokadik állam által megvásárolt otthon potom 200 millióért - nem kell devizahitelekkel bajlódnia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.