2011. október 15., szombat

Hírek megjegyzésekkel

-Az ötszáz legnagyobb cég összesített adózott eredménye igencsak megugrott: majdnem 30 százalékkal múlja felül a megelőző évit – és a dolgozók bére is?

-Csökkennek jövőre a bérek, hiába az ígéretek – még az a jó, hogy nincsenek megszorítások!

-A Nemzeti Adó- és Vámhivatal határozottan cáfolja, hogy kiemelten ellenőriznék a végtörlesztő devizahiteleseket – akkor mehet tovább a szélhámia.

-Nyugdíj: pórul járhatnak a korhatár alattiak – hát nem erről álmodtak a liberális közgazdászok?

- Orbán: csak az kap szocpolt, aki dolgozik – akinek meg nincs munkája, ne is lakjon.

- Lázár megmondta, mihez ragaszkodik a Fidesz – meg se kellett volna, úgyis tudjuk!

- Hatalmas baki a 2012-es adócsomagban – s ha csak ennyi lenne…

- Kocsis Mátét hajléktalanügyi referensnek nevezte ki a Fidesz-frakció – kecskére a káposztát.

- Fejtörést okoz a Fidesznek, hogy ki legyen a főbíró – Nem kellene, legyen a miniszterelnök. Ő tudja legjobban az ítéleteket.

–Délután kezdődik a világforradalom Budapesten is – összejönnek, megvitatják, aztán ezzel a világforradalommal meg is lennénk.

- Kormányzati politikusok azt állítják, hogy a Gyermekszegénység Elleni Programiroda átalakítása szakmai és nem politikai kérdés – nyomor, agresszió, feszültség, erőszakos cselekmény, éhezés, a gyerekek abuzálása, a feleségek kínzása, alkoholizmus, korai halál stb., majd jól betiltja a Fidesz!

- A parlamenthez benyújtott adócsomag szerint az eddiginél jóval nagyobb bevételt meríthetnek az önkormányzatok az építményekre, telkekre kivetett adókból, januártól az ingatlan forgalmi értékének három százalékát is beszedhetik - aki ma paranoiásnak gondolja magát, az a lehető legrealistább.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.