2011. október 29., szombat

Netkommentek

Vendég: Idefigyeljen, maga búzamókus! Miért áll vitába képzett közgazdásszal? Ön ahhoz nem ért. Folyamatosan égeti magát, lángol, mint a brüsszeli pelenkagyár.

Tali: nem az a legnagyobb baj, hogy nem ért kormányzáshoz - hanem, hogy szorgalmas!

Imremete: szégyen, hogy 10 év kemény tanulás után 80 000 Ft az orvosok fizetése. De Szijjártó Peti elteszi a havi 2.4 millát! Nyilván 30 orvosnyit ér a tudása!

Bad Simpson: "viszont fideszesként sem fejlődött akkora tahóvá, hogy egy harsány hazaárulózással próbálja rendezni a kérdést."

Turboproli: A brazil favelákban ezért olyan egészséges mindenki. Mert ott megfizetik az orvosokat. Még nem késő bevonni az orvosok iratait, túszokat szedni a családjukból, megtiltani nekik a nyelvtanulást, vagy egyszerűen odaláncolni őket a csaphoz.

Qzqlq: Kadhafi? Na, nézzük csak meg, mit csinált 56-ban hazánkban!

Pixy: Szilvásy tényleg csúzlival lőtte át a fontos információkat Laborcnak, aki postagalabokat tenyésztett szabadidejében, csak ez nem tűnt föl senkinek?

Hubba Bubba: minek nekünk ellenség, mikor vannak barátaink!

Nev kotelezo: valakinek nincs informaciója arról, hogyan lehet beszállni a libiai privatizácios folyamatba, ami gondolom hamarosan elindul?

Nesztor: Óva intek vezérektől és munkásbarátoktól, akik a szociális államot akarják megerősíteni és így a szegénységen segíteni. Az osztálytársadalom, azaz a nyomor forrása ellen nyilvánvalóan nincs kifogásuk.

Jager László: Kispancsa, maga feji a tehenet? Terelgeti a nyájat? Maga juhász, vagy kondás? Teljesen megzavart! Amúgy csókoltatom! Szeretettel: J.L.

Hevessy: Melyik a villamos energiával legjobban ellátott ország? Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.