2012. március 19., hétfő

Hírek és vélemények


Egy csődközeli helyzetbe került élelmiszeripari cég, a gyulai és csabai kolbászt is gyártó húskombinát miatt különbözhetett össze Lázár János az OTP elnök-vezérigazgatójával – marakodás a koncon.


Zsiga Marcell képviselő keményen beszólt saját miniszterének a szemébe mondva, hogy a Fidesz alatt adtak át mentőautókat, a szocialisták alatt alig – minő bátorság!


Egy kormányfő, egy ország, egy kormányprogram van, az, amit megválasztottak - mondta Répássy Róbert, aki szerint az ellenzéknek hol az a baja, hogy a kormány tárgyal és egyeztet az EU-val, hol az, hogy határozottan kiáll az érdekeiért – nana, azért nem csak ez!


A Ház napirendjén «A tengerészek képzéséről, képesítéséről és az őrszolgálat ellátásáról szóló 1978. évi nemzetközi egyezmény 2010. évi manilai módosításaival egységes szerkezetbe foglalt szövegének kihirdetéséről szóló törvényjavaslat» - nagy vitára lehet számítani.


A MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója és három helyettese egyenként 17-19 millió forintot kaphatnak prémium jogcímen (a cégszabályzat szerint összesen 25 emberVitézy Dávid ezt is tagadja, de a kollektív szerződést felfüggesztette, a bérkompenzációt pedig nem hajtotta végre…

A Fidesz és az állambiztonsági múlt: elkenve, elszabotálva, következmények nélkül – vajon mi lehet az oka???

A Reuters hírügynökség pénteki anyaga szerint az Orbán Viktorhoz hű üzletemberek tartják ellenőrzésük alatt a közpénzek és az uniós források elosztásáért felelős intézményeket – ez csakis a Reutersnek jelent újat.


Schmitt Pálra is vonatkozhat majd a lusztrációs törvény, hiszen miniszterhelyettes volt a pártállami rendszerben – majd azért csak találnak neki valami kis kibúvót, pl. hogy plágiummal harcolt ellene!


Középosztály a szakadék szélénmunkásosztály a szakadék alján…

Nem felel meg az európai normáknak az orbáni igazságügyi reform - tette egyértelművé a Velencei Bizottság, amely bírálta az új egyházügyi törvényt is. A kormányzati javaslat azonban érdemben nem korlátozza Orbánék családi barátjának, az Országos Bírósági Hivatal elnökének hatalmát a reform lehet, hogy nem, de Tünde maga az európai norma!

Orbán: Közép-Európa tudja, mi a demokrácia, mert ismeri a diktatúrát –a tej minőségét is tudvalevőleg legjobban a tehén ismeri.

Újabb csúcson a benzinár, érdemes még szerda előtt tankolni – lehetőleg egy húsz év előtti szerdán…



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.