2012. március 28., szerda

Hírek és vélemények



«A köztársasági elnöki hivatalhoz doktorátus nem kell» – nem az a baj vele, hogy nem is doktor, hanem hogy jellemtelen. 

Megkapta a felhatalmazást Tarlós István főpolgármester a Fővárosi Vízművek külföldi befektetőinek kivásárlására – a Vízművek hitelt vesz majd fel saját maga felvásárlásához, ez pedig díjemelést gerjeszt.

A 250 tagú Oktatói Hálózat: „A plágium és a plágium eltussolása is ugyanannak az erkölcstelen, jog- és tudományellenes mentalitásnak a kifejeződése, amelyet oktatóként, kutatóként és állampolgárként is a leghatározottabban elutasítunk” – nem csak a király meztelen.

"Eltőzsdézte" a nyugdíjpénzt a kormány – az «eltőzsdézte» szó helyett egy nyomdafestéket nem tűrő volna ildomos…
Az LMP tegnapi smittpálos flashmobjának szpíkerét (próbaidőn lévő szociális munkást) magához hívatta főnöke, és elmondta, hogy politikai tevékenysége összeegyeztethetetlen a segély-szervezet alapvetően katolikus beállítottságával – végülis kedves, hogy nem négyelték fel rögtön!
A Fidesz évekig szapulta a szocialista kormányok befektetést támogató politikáját, annak felülvizsgálatát ígérte. Helyette bőkezűen osztja az állami támogatást az ide telepedő multiknak – csak propaganda a szabadságharc?
Teljesítményükhöz, a társadalomban, a gazdaságban játszott szerepükhöz képest túl nagy az arcuk a magyar nagytőkéseknek. Keveset tettek le a közös asztalra, de politikai befolyásukra támaszkodva sokat igyekeznek onnan elvennicsùnya is, otromba is, pofátlan is, csal és lop, de azért a mienk, nem?
A parlament eheti ülésén a képviselők az állami földek pályáztatása körüli titkolódzás és gyanús pályázati eredmények után érdeklődtek. A minisztérium politikai támadásnak minősítette a bírálatot. Szerintük minden a legnagyobb rendben van, olyanok kapják a földeket haszonbérletbe, akik megfelelő pályázatot nyújtanak be, és semmi esetre sem politikai szimpátia befolyásolja a döntéseket – utóbbiban egészen biztosak lehetünk.
Egyedüli pályázóként nyert el egy többmilliárdos állami megbízást egy olyan konzorcium, amelynek tagja a tulajdonosi hátterét titkoló, viszont nyilvánvaló kormányzati kötődésekkel rendelkező Közgép – az igazi hír az lenne, ha nem nyert volna.
A rokkantnyugdíjasok negyede még nem jelentkezett be felülvizsgálatra hétfőig a nyugdíjbiztosítási igazgatóság területi kirendeltségeihez, pedig március 31-én lejár ennek a határideje - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szerdán – akkor futás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.