2012. március 10., szombat

Mit keresett az "éhségmenet" Brüsszelben?

http://www.noltv.hu/video/4215.html

Kommentek :

ezredes35: Az miért a demokrácia megvédése, ha az MSZP felutaztat néhány embert Brüsszelbe, akik ott jól elpanaszolják, hogy szegények az Orbán Viktor miatt? Ez nem is igaz ráadásul, mert Tóth Imre még a szocialista kormány alatt vesztette el az állását, nem most lett szegény. Ráadásul a szegénység, és lecsúszás sem most kezdődött. Sőt, az MSZP az EU-IMF által követelt megszorításokat szeretné, akkor most mit tiltakoznak?

nyolcszunyu | Nem tudom eldönteni, hogy az MSZP ezt komolyan gondolja, vagy önmagát parodizálja, mert ez már annyira nevetséges és átlátszó, hogy nem tudom, hogy bárki, 90-es IQ szint felett fog-e egyáltalán az MSZP-re szavazni.

ground | Nem fognak megváltozni sohasem. Kihasználják maguk előtt tolva a szerencsétlen Tóth Imréket és ha már elérték céljaikat, hát.... minden marad a régiben. Használja is ki az IMI ezt a lehetőséget, nézzen szét és vetesse velük a legjobb kajákat (ugyis az adófizetők állják), mert nem biztos hogy akár repülőre még egyszer telni fog, pláne a saját béréből. A bejátszás után visszanézve pl. ezt a cikket (http://www.blikk.hu/blikk _aktualis/20081210/nyako_is tvan_es_felesege_4_ev_36_mi llio_forint_koltsegterites) eszembe jutot, hogy másnak is eszébe jutnak e nemrég múlt figuráinak "nemes" cselekedetei. De jó lenne elfelejteni őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.