2012. március 24., szombat

Hírek és vélemények



Horn Gábor: Borzasztó, hogy csak baloldali pártok vannak Magyarországon – nocsak, nocsak és hova bújtak???

Egyik korrupciógyanús milliárdos közbeszerzésből sincs igazi botrány: ezek mögött olyan politikai háttéralkuk vannak, amik miatt egyik oldalnak sem érdeke asztalt borítania – nem véletlen…

Fellegi Tamás volt fejlesztési miniszter tavalyi lemondása után majd 2 millió forintot kapott a ki nem vett szabadságáért, bár egy törvény ezt nem engedte volna meg – jaj, hát ne legyünk már olyan kicsinyesek, ez még kéthavi fizetésénél is kevesebb!

Aki 24 óra alatt a legtöbb aláírást gyűjti össze az LMP népszavazási kezdeményezéséhez, annak ajándékokat adnak, valamint a győztes kedvenc LMP-s képviselőjével vacsorázhat – ez aztán a módszer!

Alig tudni valamit arról, hogy az önkormányzatok hogyan gazdálkodnak a rájuk bízott vagyonnal, a jelenlegi elszámolási rendszer ugyanis erről nem ad elég információt (Állami Számvevőszék elnöke), ezért megkezdik a felkészülést egy új típusú elszámolási rendszer bevezetésére – lesz majd botrány minden napra.

Annak ellenére tett földönfutóvá több embert a IX. kerületi önkormányzat cége, hogy az ombudsman már kimondta: jogtalan lerombolni a hajléktalanok külterületeken épített kunyhóit – nagy bátorság kellett hozzá.

Nyílt levél Orbánnak: «miért csapott be bennünket?» – kettőt lehet tippelni…

Ami a Kárpát-medencei magyarságot fenyegeti, az az elsemjénzsoltosítás – meg a szittyadivat.
A börtönöket bővítené Matolcsy a belügyi épületek árából – gondol a jövőjére?

Új költségvetést hozhat a kohéziós források zárolása. Mit lép Orbán? megszorítást biztos nem, ilyet eddig se tett!

Nagy Reformkönyv címen kormányzati propagandaanyagot jelentetett meg és küldött szét elemzőknek a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) azzal a céllal, hogy bemutassa az elmúlt másfél évben hozott gazdasági intézkedéseket – olyan lesz mint a világ két legkisebb könyve, a «német konyha remekei» meg a «legjobb brit viccek».

Schmitt Pál várhatóan távozik posztjáról – vàrjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.