2012. július 13., péntek

Rendőrállat



Szerző: Tódor János (coMMMunity.hu)  
/ 2012. július 4. szerda
(részletek) 

A rendőrállat szemét, korrupt és/vagy pszichopata? Még mielőtt gyorsan általánosítva leszögeznénk, hogy mindhárom, és ráadásképpen (három a magyar előítélet és egy a ráadás) még síkhülye is, hátrébb az Avatarral! A magyar, szlovák, román etc. rendőr alapvetően és elsősorban (miként a még általa is megvetett alattvalók zöme) csicska: a mindenkori politikai hatalom erőszakszervezetének impotensen is dölyfös hímvesszeje. Egy „nem tudja, de teszi” freudista verőlegény. (…) Ekképpen pont olyan, mint (..) parancsolói: szemét, korrupt és/vagy pszichopata. Hogy rasszista is a maga módján, az mifelénk, Kelet-Európában, magától értetődő.
(…)
Nézek egy temetést a youtube-on. Hogy cigánytemetés, azt főleg abból tudni, hogy egy cigányasszony nyomja a siratót alatta. Betonkriptába eresztik a három koporsót. Körülötte méltóságteljes, elkeseredett tekintetű nők és férfiak elegánsan felöltözve. Diszkrét nyugalom, amilyen a halálban sincs. Nem az az egydimenziós, gátlástalan médiaállatok, úgynevezett cigány politikusok, (ön)érdekvédők és sunyi kormánytagok hiénázásával súlyosbított tömeghisztéria, ami nálunk zajlott annak idején Nagycsécsen és Tatárszentgyörgyön. Még temetni sem tudunk (lásd még: 1989. június 16.).
„Sorozatos munkahelyi kudarcokból származó frusztráció lehetett a kiváltó oka a június 16-i, Ógyallán (szlovák nevén Hurbanovo) történt hármas gyilkosságnak” – adta hírül meg nem nevezett bírósági forrásra hivatkozva az Új Szó szlovákiai magyar napilap. „Azon a reggelen arra ébredtem, hogy nem bírom tovább, rendet kell teremtenem köztük” – közölte a férfi, a vizsgálati szerveknek tett vallomásának egy részletét a napilap, amely úgy tudja: Juhász Milán nehezen viselte, hogy nem tudta megfékezni az „alkalmazkodni képtelen” Lakatos családot, amelynek három tagját lelőtte, kettejüket pedig megsebesítette. Magyar származású ember lőtt magukat magyar cigányoknak valló embertársaira. Juhásznak az utóbbi hónapokban tizenháromszor kellett kiszállnia a népes roma családhoz. A városi rendőr ezért, amikor nem bírta tovább, saját kezébe vette az igazságszolgáltatást.
Ahogy nálunk a debreceni cigányvadászok. No meg az a ceglédi körzeti megbízott, akinek szakmai meghasonlását a Szabó Lászlót immár csak szellemességében őrző M1-es Kékfény az alábbi szöveggel vezette fel: „Háromévi börtönre ítélték azt a ceglédi rendőrt, aki arra bujtotta föl gárdás (sic!) barátját, hogy maszkba öltözve, fegyverrel ijesztgessenek néhány roma családot.” Nooormááális?! Persze, hiszen, mint a műsorvezető mondja: „Ő csak rendet akart, de nem hitt a törvényességben.”
Nos, ilyen értelemben sok millióan ceglédi körzeti megbízottak vagyunk ebben az elkúrt országban: végtére is a törvényességben nem hiszünk, miközben (fából vaskarika) rendet akarunk. Legfeljebb nincs mindenkinek kéznél egy gárdás barát.
Nem hittek a törvényességben – legalábbis a nem éppen szakmai kvalitásáról és függetlenségéről elhíresült Nemzeti Együttműködés Kormánya Legfőbb Ügyészségének gyanúsítása szerint – azok a főrendőrök sem, akik most egy kaptárba kerültek az őket állítólag megvesztegető alvilágipari nagyvállalkozóval (a hozzáértők szerint csak strómannal). Az érintett urak nevét nem írjuk le, nem úgy, mint az ártatlanság vélelmének ősi büntető-eljárásjogi alapelvét egy darab szarnak tekintő ügyészségi és rendőrségi fajankók. Hogy saját nyomozásunk szerint mi is áll a „rendőrség megtisztításának” hátterében, azt egyelőre nem áruljuk el, úgyis sejti mindenki. Aki meg türelmetlen, annak azt tanácsoljuk, amit a kisfiú Petri Gyurikának a nagymamája: „Várd ki a véged!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.