2011. november 24., csütörtök

Gaudi-Nagy Tamás: Merjünk zsidók lenni!

(Hírszerző)
-W-
A zsidók mondjanak le a kártérítésről az ország nehéz helyzete miatt... illetve mert az nekünk kell, hamm!

Arra kéri a jobbikos Gaudi-Nagy Tamás "a hazai zsidóságot", hogy az ország nehéz helyzetére tekintettel mondjanak le a nekik járó holokauszt-kárpótlásról, lendüljenek túl elegánsan azon az apró világháborús túlkapáson, elvégre mindenhol megesik az ilyesmi, és Magyarország alig volt undorítóbb annak idején, mint a többi csatlós állam. Ennyi méltányosság igazán beleférne, nem igaz, zsidók?
Mivel Gaudi ügyvéd, ezért játszi könnyedséggel növeszt segget a szájára, aztán azzal eszik, beszél és interpellál. Nézzük csak, hogyan is viszonyul ez az úriember a kártérítésekhez általában! Micsoda meglepetés: a kártérítésbizniszben utazik, vagy inkább utazási irodája van.

Gaudi-Nagy Tamás az úgynevezett Nemzeti Jogvédő Alapítvány oszlopa; ez az ügyvédi munkacsoport pedig arra alakult, hogy a 2006-os ún. "rendőri túlkapások" áldozatainak minél nagyobb összegű kártérítést pereljen ki a magyar államból. Természetesen sikerdíjért, hogy az ügyvéd se járjon rosszul.

Ténykedésük nyomán a jogos igénylők mellett mindenféle vadon élő és szobanáci kapott csinos summát, általában jogtalan előállítás címén. Köztük volt többek között Hermán Péter "Kossuth téri aktivista", aki úgy rákapott a fájdalomdíjra, hogy utóbb már azért is pénzt próbált kicsikarni, hogy a melegfelvonuláson rendezett balhé alkalmával a rohamrendőrök nem köszöntek neki. Nyolcszázezer forintot kasszírozott előállításáért Kiss Endre Farkas, a szélsőjobbos házimanó, azzal az indoklással, hogy az előállítás széjjelzilálta "tanulmányait". Szóval egy csomó lumpenproli gyűlt köréjük a pénzosztást megszimatolva, és soha egyikükben sem merült fel az ország nehéz helyzete, ami annyiban érdekes, hogy ezek elvileg mégiscsak hazaffyak, nem pedig gyökértelen zsidók, ugye.

Maga Gaudi is félmilliós kártérítést kapott, amiért 2009-ben Morvai Krisztinával és pár további botrányhőssel együtt lefújták a rendőrök.

És hogy a s...száj nem jelent semmilyen hátrányt toleráns hazánkban, arra a legfrissebb, ropogós bizonyíték éppen mai: még fogat se mosott az ügyvéd úr a zsidók kárpótlásának emlegetése után, amikor már a gárdisták kártalanítását követeli. Őket a 2009-es Erzsébet téri tüntetés oszlatása miatt kellene kifizetni, Gaudi becslése szerint minimum félmillió forint per kopf értékben. És nemcsak azokat, akiket lefújtak vagy megütöttek, hanem azokat is, akiket a rendőrség megijesztett! Az egy kis Auschwitz volt ott a téren, jár a közpénz!
Az ország nehéz helyzetére való tekintettel. Az ország helyzete valóban nehéz, ez a f… például országgyűlési képviselő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.