2011. november 9., szerda

Netkommentek

Szabó Sándor / Ki ez a kerényi? A bohócügyi államtitkár?

Csirke / Mire ment el a chf-hitel? A 11,5 milliós luxus használt panellakásunkra, mert csak 3 millió Ft önerőt tudtunk összespórolni. Persze, drága volt bele a légkondi, meg a márványpadló, az aranykilincsek…

Viktor Mészáros / Behívtuk a narancsos rablókat, hogy kergessék el a nyakunkból a szekfűs tolvajokat. Most nézhetjük magunkat.

nemdoktor / Az igazi buli majd az lesz, hogy az állami rábát széles elvtárs 1 azaz egy forintért haza viszi, mert hát az állam mégis csak „rossz gazda” és magánkézben mégis csak jobb lesz neki.

[orthodox] / Ha a közmunka a versenyszférában is elterjed, az hány milliárd ft. adókiesést eredményez, és vajon honnan kiktől fogják pótolni?

Ida/ Hermész, a tolvajok istene mikor kap Budapesten szobrot?

nem_a_kacsa ¨"Az IMF előírásai mindenhol gazdasági és szociális katasztrófát okoztak, mondta a házelnök." Mi meg tudjuk ezt oldani saját erőből!

Barbie / Megvan a mi autónk : Vitézyéknél minden tizedik ember luxusautóval járhat

Sanyo /"Látni se bírom többet, ez egy megrögzött hazudozó" - mondta Sarkozy a G20 találkozójának alkalmával. "Neked van eleged belőle? Nekem minden nap tárgyalnom kell vele!" - válaszolta Obama. Bár Sarkozy és Obama szóváltása zárt ajtók mögött történt, egy technikai malőr következtében újságírók fülébe jutott.

m.kovács / Bonyolult adórendszer nincs, csak kicsi söralátét

gomperec / nyelvünk szép lassan idomul a változó időkhöz, és helyettünk is disztingválni kezd.

Bibie / ha nem követi az egészségügyi szakember gyógyszerszedési, táplálkozási és az életviteli tanácsait, a beteget büntetik. Akkor Churchill mennyit kapna?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.