2011. november 18., péntek

Netkommentek

Macitalp / Olyanok ezek, mint a parlagfű, kiirthatatlanok!!!

Tota W: Én erősen bízom abban, hogy a Nemzeti Ügyek Kormánya elég rátermett, intelligens és felelősségteljes ahhoz, hogy rendezetten levonuljon a pályáról, leadja a belépőkártyáját, és a továbbiakban nagyon szerényen ugasson Magyarország megváltásáról.

Turboproli:"igazi vezetők"! Csak nem országot kéne vezetniük, hanem áramot.

Visszamenoleges Viktor / Kétkabátos Matolcsy: két kabátja volt neki, innen a név.

tzs71: Mit gondoltok, mit fog követelni az IMF? Azt, hogy a kormány faragjon le az egészségügy, az oktatás, stb. költségeiből, és természetesen azonnali hatállyal szüntesse meg a bankadót, a multikat terhelő adókat, no meg a végtörlesztést. Vagyis sanyargassa tovább a népet és egy ujjal se nyúljon a pénzügyi oligarchákhoz.

logan32@freemail.hu: Politikusnak, bankárnak sose higgy. A politikusok csak bajt kevernek. Merkel még meg is jegyezte, hogy ne vegyük állandónak azt a helyzetet, hogy már 60 éve béke van Európában…

Árpi: "csak a nyugdíjkassza érne vagy kétmillió év elzárást"

Csáva: Aztán ki van itt még hiteles politikai személy?

Lajos: Fideszre szavazni lassan tényleg ciki lesz!

Mező: Ha az állam le is szorítja a GDP-hez képest 3 százalék alá a hiányt, nem segít. Az állam sosem rendelkezik az egész GDP-vel, hanem csak ennek töredékével, kb. 30% százalékával. Így a jövedelméhez képest még így is többet fog költeni 8-10%-kal.

TKAM: Az állam 1997-ben megteremtette annak a lehetőségét, hogy az addig is kötelezően befizetett nyugdíjjárulékodat egy egyéni számlára utaljad. 2011-re ez a rendszer fenntarthatatlanná vált, így eltörölte.

FENTE LEVENTE: Az ember hal meg utoljára, a remény csak körülötte vibrál, amit jól vagy rosszul kihasznál, de ki hasnál keresi szíve gyökereit.

Magánnyugdíj: A hárommillió embernek a része vagyok, de nekem a befizetések alatt egyszer sem tűnt fel, hogy megtakarításaim voltak. Pontosabban sok formában van megtakarításom, valószínűleg még több formában nincsen, de egyik sem hasonlít ehhez a szörnyszülött konstrukcióhoz. Ehhez ugyanis esélyem sem volt hozzáférni, és szándékaimnak megfelelően felhasználni, esélyem sem volt megtudni, hogy ki, milyen formában és mit fog ebből nekem fizetni, de igazán még arra utaló érdemi jelek sem voltak, hogy ehhez a pénzhez a befizetésen túl közöm van. Pontosabban az adóm 1%-áról döntöttem, hogy hogyan használják, nem pedig a többiről…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.