2011. november 29., kedd

Hírek és vélemények

Matolcsy György támogatottsága 110 százalékos a Fidesz-frakcióban - mondta Lázár János frakcióvezető hétfői sajtótájékoztatóján. – Vagyis ùgy kell érteni, a TELJES frakci+ Matolcsyt támogatja, PLUSZ még a frakci+ 10 %-a. Kinek érhet duplán a szavazata?

Kormánybiztos lett Gál András Levente, a "jó államért" felel
– szegénynek, lesz dolga!

Schiffer: le sem válthatjuk majd a Fidesz-KDNP-t – nem leváltani akarjuk, elküldeni a francba!

Az eddig 6-8 órás közmunkákat 4 órában végzik az érintettek, ami azt eredményezte, hogy hirtelen magasabb lett a foglalkoztatottak száma. – ettől szép a satisztika.

A Monetáris Tanács 50 bázisponttal 6,50 százalékra emelte a jegybanki alapkamatot keddi ülésén. Ez megfelelt a piaci várakozásoknak, kérdés elég lesz-e az euróválság és a magyar leminősítés ellen. – Már akinek kérdés lehet.

Gőzerővel halad a "nyugdíjreform" – lázas pótcselekvés formájában.

Hiába vállata Magyarország, hogy 2013-ig uniós pénzből (pályáztunk és nyertünk Brüsszelben) teljesen megújítja a magyar oktatást, ez a terv alapjaiban rendült meg Fellegi Tamás fejlesztési miniszter javaslata nyomán. – Hát ha nem tudnak már máshonnan pénzt elvonni, mint az olvasás-szövegértés, matematika-logika területéről…

Rálőttek Gyöngyöspata jobbikos polgármesterére, korábban szóban és írásban is megfenyegették, megdobálták már kővel, sőt, Eszes Tamás meg is verte. – majd megsajnáljuk, ha ráérünk.

Meglepő eredménye lett a pszichiátriai szakvéleménynek: a norvég mészáros, Anders Breivik szakértők szerint nem beszámítható, emiatt nem ítélhetik börtönbüntetésre, csak pszichiátriai kényszerkezelésre küldhetik. – Kit lepett meg?

Reggel, éjjel meg este: így hazudnak a világhatalmak elnökjelöltjei – és nappal is, és nem csak a világhatalmakéi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.