2011. november 22., kedd

Netkommentek

troll ellenpólus: Miért kellene Matolcsytól megszabadulni? Ki fogja akkor továbbvinni az egykulcsos adóval, a multik a közteherviselésbe való bevonásával, a bürokrácia leépítésével megindult, az ország felemelkedését jelentő folyamatot? Ki fogja megvédeni a függetlenségünket az IMF-től? Ki fogja továbbra is útját állni a szocik által folyton követelt, sehova sem vezető megszorítások politikájának? Matolcsy Györgyön kívül nincs ember, aki minderre képes lenne. Az ország addig kerülheti el a szakadékot, amíg varázspálcájával Matolcsy terelgeti a gazdaságot, ha Matolcsynak vége, itt mindenki lehúzhatja a rolót.

FENTE LEVENTE: Emberek! Éljetek egészségesebben. Szebben rímeljetek. Merjetek többet bevállalni.

Fideszfun: Akik még mindig állítják hogy ez jó nekünk, azokat februárra kijózanítja az áfa, adó, rezsi és az árfolyam.

Lekváradó: Aki forradalomba viszi a népét és veszít, az tömeggyilkos.

Xa: Évente 1400 milliárdot költ az állam gazdaságfejlesztésre. Fejlődik a gazdaság? Szemernyit sem. Akkor?

Aha: Ha az IMF átveri ezeken a fideszes szerencsétleneken a bank, telekom- stb. különadók törlését, akkor itt a Fidesz vége. Valószínűleg az IMF lenyomja a torkukon a gyes, gyed eltörlését is, lehet még a családi pótlékot is töröltetik velük. Vissza mindenkit Afganisztánból meg minden háborús övezetből, a diplomáciai képviseletek felét bezárni. Soroljam még, hogy hol találhattok még vagy 500 Mrd. forintot úgy, hogy senkinek nem fog fájni ezeknek a költségeknek a lefaragása?

benton | Felénk él egy ötvenéves ember, akinek a vonat levágta az egyik lábát. Ahhoz hogy visszavezessék a munkaerő piacra, ahhoz kellene még egy ember.

xanadu |És a köztemetések keretét is megemelik egyidejűleg?

csider tibor: A Lázár annyira rosszindulatu egy ember a nyugdíjasokkal szemben, hogy nem csodálkoznék azon, hogy rövid időn belül a rokkantnyugdijasok táborát gyarapítaná.

Lengyel | Mit jelent ez az új Alkotmányban? "Minden embernek joga van az élethez.." - amíg meg nem döglik munka és ellátás nélkül?

tavi görény | Trógerek. Ugye már nem is merik használni az első ciklusban teljen leamortizált POLGÁR fogalmát. Most az EMBEREK szöveg megy. És mélyen EMBERTELENEK.

Puckó | Szerintem mindenki induljon föl a Cinege utcába,a törpe putrija elé és kérdezzék meg tőle a csodareceptjét, hogy is csinálta, hogy 1986-tól évente 1.9 millió forintot tudott Anikóval félretenni!
Amikor egyetemisták voltak!
Amikor nem is dolgoztak!
Amikor egy havi átlagbér 5000-Ft volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.