2011. november 5., szombat

Hírek és vélemények

Hírek és vélemények

-Majdnem kétezer határozatot helyezett hatályon kívül a kormány – hej, de regulázva deregulázik!

-1000 helyett 1400 milliárdos megszorítással nyugtatja Matolcsy a külföldet, derül ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) legfrissebb, angol nyelven megjelent tájékoztató anyagából – akkor mindenki megnyugodhat: nincs vége a nem-megszorításoknak…

-Nem indít magánvádas eljárást Keresztes Imre a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője Gyurcsány Ferenccel szemben becsületsértés vétsége miatt – miért, nincs neki olyanja?

-Papp, a szívsebész megelégelte Dániel Péter Wittner Máriáról tett kijelentéseit, ezért most párbajra hívja – szikepárbajra.

-Jogsértésnek számít-e, ha valaki egy kukázás-tiltás elleni demonstráción mást kukázásra biztat? – igen, csak a kordonbontás nem, azért miniszterelnökség jár.

-Orbánék országjárásra készülnek – «menni kéne, menni kéne, menni kéne, menni kéne…»

-Az adóhungarikum halála: eva, élt 9 évet – a kormány saját halottjának tekinti.

-Fizet a gázlopások leleplezéséért a Tigáz – megint a feljelentők országa leszünk.

-Feketén-fehéren kiderül, hogy a Fidesz–KDNP valódi oktatáspolitikája épp az ellentéte annak, amit ellenzékben meg a kormányprogramban képviselt – hát, édes istenem... na és a haladás?

-A konzultáció magasabb szintje: társadalmi vita emailben a fagyasztott húsról – naggggyon fontos, a legfontosabb kérdés! Pláne emailben!

-Nyílt közbeszerzési eljárást írt ki fegyverzeti anyagok -, kézbilincsek, paprika spray, lövedék sebességmérő és speciális fegyverzeti tartozékok - beszerzésére a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) – nem adsz nyugtát? Nesze egy kis paprika spray!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.