2012. április 16., hétfő

Hírek komment nélkül



 A Fidesz még ellenzékben, a szocialista kormányok idején fontos demokratikus eszköznek tekintette a népszavazást, kormányra kerülve viszont szigorított a kezdeményezések szabályain. Megtiltotta például az aláírásgyűjtést mind az aláíró, mind a gyűjtő munkahelyén, munkaidejében, valamint az egészségügyi szolgáltatók helyiségeiben, miközben a vizitdíj és a tandíj elleni referendum idején az orvosi rendelőkben és az egyetemeken, valamint - a szakszervezetek segítségével - más munkahelyeken is folyt aláírásgyűjtés.

A Roma Közéleti Képzésbe (RKK) felvett húsz fiatal közül a napokban két résztvevőt rúgtak ki amiatt, mert szóvá tették, hogy a kommunikációs tréninget a nyíltan cigányellenes Echo Tv munkatársai tartják.

Nem ismeri el, hogy rosszat cselekedett (tehát nem cselekedett rosszat), ellenben meggyőződése szerint joggal gyaláz, fitymál és perel, bátran kiáll a Sátán ellen az igazságáért, ami van nekije, és egyáltalán, meghozta a már-már krisztusi áldozatot a nemzetért. A nemzetközi tudjukkik hajszolták a lemondásba.

Miközben a kormány a gyógyszerkassza további megfaragását tervezi, a gyógyszertárak és gyógyszergyárak az utolsókat nyögik. A patikák állítják: nincsen több tartalékuk, a betegeknek pedig a pénzük van fogytán.

Günter Grass kifejtette Amit el kell mondani (Was gesagt werden muss) című versében: Izrael "nukleáris potenciálja" egyre nagyobb, és ugyan nem titokban gyarapodik, de ellenőrizetlen. A zsidó állam így veszélyezteti az "egyébként is törékeny világbékét", amit feltétlenül el kell mondani, mert előfordulhat, hogy " holnap már késő lesz".

Márciusban egy pontot nőtt a hvg.hu NetHangulat index értéke, és jelenleg 16 ponton áll – derül ki az NRC Piackutató felméréséből. A netpolgárok tehát alig optimistábbak, mint a tavalyi év végén. Még mindig 90 százalék körüli a borúlátók aránya, és csupán 8 százalék érzi úgy, hogy jó irányba mennek a dolgok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.