2012. május 14., hétfő

Hírek és kommentek


Helyes döntés volt-e a Budapest Airport Zrt. 25 százalékos állami tulajdonrészét eladni, és megérte hagyni csődbe menni a Malévot? – hát kit érdekel a közérdek?

Az egyházak iskolákat és óvodákat kebeleznek be az önkormányzatoktól – de ha deklarálva van a közfeladatok ellátása, akkor nem kell szekularizáció…

Szerdától öt forinttal csökken a benzin ára, három forinttal a gázolajé – hurrá, egy közmunkabérből már majdnem 4-szer is meg lehet tankolni!

Tovább csúszik a bajba került devizahitelesek számára épülő ócsai lakópark átadása – először március, majd, június, július, most szeptember-október, lassan nem marad hónap.

Orbán azt mondta a képviselőknek: akkora a baj, hogy nem is érdemes a nyaralásra gondolni – a fülkeforradalom felfalja fülkegyermekeit.

Piti tolvajok, gyorshajtók, randalírozó fiatalok egész sorát küldené dolgozni a kormány – ragyogni fognak az árokpartok, földutak és gátak.

Még a nyár előtt el akarják fogadni a 2013-as költségvetés kereteit – sietős a dolog, Barroso türelmetlen…
Kormányátalakítás a választási győzelem jegyében – hogy is van az a medve bőrével?
Öt újabb területtel gigatárcává bővült az erőforrás-minisztérium – szép nagycsalád lesz, amilyet a kormány akar.
Parlamenti tudósítás: több százezer család kilakoltatása miatt vizionálnak szociális katasztrófát, a magyar diákok okosodjanak minél többet külföldön, 150 ezer magyar távozott külhonba, és irigykednek a romákra – szóval minden a szokásos tempóban folyik. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.