2012. május 25., péntek

Netkommentek




Nemdoktor / Komolyan hiszi azt valaki, hogy egy cikk után a jónép kapát, kaszát ragad és nekiesik a fidesznek, hogy bizony, hatalmat gyurcsány ferencnek, vagy más, futóbolondnak?
Dehogy esik!


Csakazértis / Fejér megye egyik legnagyobb földbirtokosa lett a Fidesz frakcióvezető-helyettese, de semmi baj, a föld nem szalad el az àllamosítàs elôl.

Péntek Béla  / Aki nem kerül be a Közgépbe, az bajban van :)

Sportrajong / A Nemzetközi Olimpiai Bizottság végrehajtó, illetve etikai bizottsága egyelőre nem döntött, hogy indítanak-e eljárást a NOB-tag Schmitt Pál lemondott köztársasági elnök ellen plágiumügye miatt. Vaccilàlunk, vacillàlunk?

Mobilka / Ausztrál tudósok a mobilhasználat genetikai eredetű befolyásoló tényezőit vizsgálva arra jutottak, hogy az okosabb emberek az átlagnál kevesebbet használják telefonjukat, én pl. egyàltalàn nem.

Itt a piros, hol a piros / Karsai Józsefet Simonka György, Pusztaottlaka polgármestere (Fidesz) jelentette fel a 2008-as dinnyeblokád után, amikor a térség dinnyetermelői az Auchan parkolójában az alacsony ár miatt felborították a dinnyeszállítmányokat. A konkurrencia.

Zsálah | "Négymillióan a létminimum alatt Magyarországon?" Nem értem a kérdést és a "sokkoló" jelzőt. Ezt mindenki tudja, aki nem csak az országház (sic!) környékén, vagy külföldi nyaralóhelyeken sétálgat.

értelmetlenségi | Lopják a fát az erdőkből? Hát persze. Már miért ne lopnák a fát egy olyan országban, ahol gyárakat, üzemeket loptak el. Meg pártszékházat, termőföldet, szőlőhegyet, nyugdíjpénztári vagyont, EU-támogatást, és egyáltalán mindent, ami értékes és lenyúlható volt.A pórnépnek csak a fa maradt, hát azt lopja...

Azúreus | 2012. február 19. | Az éves állami költségvetés 5%-ából egymillió embert lehetne államilag foglalkoztatni. Helyette van uniós projekt négyszer annyiból, meg adósságtörlesztés. Ha valakit agyon kell lőni, akkor az nem az egymillió, aki nem tud miből megélni.

Romlott Narancs | Orbánékat nem lehetne inkább bevetni a tálibok ellen?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.