2012. május 22., kedd

Hírek és kommentek



Magyarország 2014 után három éven keresztül évi 500 ezer dollárral járul hozzá Afganisztán támogatásához – egy ilyen gazdag ország meg is engedheti magának egy bábkormány támogatását egy rablóháború kereteiben.

A fiatalok munkanélküliségi rátája világszerte kiugróan magas marad az idén is,  legalább 2016-ig nem várható csökkenés, közölte a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) – ha marad a rendszer, akkor is nem várható!

Az új nyugdíjrendszerben büntetné a gyermekteleneket és magas nyugdíjjal jutalmazná a legalább három gyereket vállalókat a kormány – szüljünk sok kis munkanélkülit, hogy magas legyen a nyugdíjunk!

A Fidesz vezetőségében felvetődött ötlet szerint arra köteleznék a választókat, hogy voksolási szándékukat regisztráltassák –  miért? nem vagyunk eléggé nyilvántartva?

Bankszövetség: az ügyfelekre kell hárítani a tranzakciós adót – tudják ők azt maguktól is…

Az IMF véleményéhez közelítve az OECD is úgy értékeli a helyzetet, hogy még nem hagytuk magunk mögött a válságot – nekünk mondják?

Jövőre az adóbefizetés után is adót kell fizetni – kellene már egy kis állampolgári engedetlenségi mozgalom

Az önbizalom lerombolása és a gyerekkel való fenyegetés is családon belüli erőszaknak minősül – és a családon kívül?

Attól tartanak, mezőgazdasági pályázatok nyerteseit hasonlóan baráti alapon választják majd ki, mint ahogy az állami földek kedvezményes pályázatai esetében történt – na! Azt be is kell ám bizonyítani!

Nemzeti alaptanterv – nemzeti? alap? tanterv?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.